Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi miért nyafog, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nyafog, hogy nincs barátnője, ha csak átlagon felüli nővel érik be és az átlagosak közeledését visszautasítják?

Figyelt kérdés
Legalább ne nyafogjatok, hogy nem szeret titeket senki. Visszautasítjátok a nőket, akik szeretnének szeretni titeket!

2019. aug. 3. 19:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Hat mellé szerintem kövér.. A másik lány kicsi túl súly van rajta de nem lenne gond ha a narancsbőrös popsiját és combjait nem tenné közszemlére. Mini ruha nem mindenkinek áll jól,főleg a hiperolcsó 2őt fizet 4et vihet boltokból. Vele randiztam a randin görnyedten ült hangosan káromkodott disznó módjára evett....full igénytelen volt.

Többivel nem egy kultúrkörből származunk.

2019. aug. 3. 20:46
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Amíg nem linkelsz képet, nem fogjuk tudni hogy neked mi számít átlagosnak. Ennyi.
2019. aug. 3. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

Nem a sok pasi nyafog hanem csak a GYIK-es luzerek nyafognak.

Hatalmas különbség a kettő. Ez kb annyira reális mint ha azt mondád hogy minden férfi néger. Mert hogy te itt csak 1 típust látsz. De ez nem a valóság, csak annak 1 mikroszkopikus szelete.

2019. aug. 3. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
29%

Őszintén én sokszor próbálkoztam normál alkatú lányoknál is de nem jött össze, egyszer sem probalkozott be egy lány sem nallam "pasinak kell kezdeményezni".

Ha már van egy kis szimpátia egyáltalán nem utasítanam vissza, értem ezt arra ha normál alkatú egy aranyos arcal,vagy ilyesmi.

2019. aug. 3. 21:22
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Barátom haverjának öt éve senkije sincs, pedig teljesen normálisan néz ki. Olyan is volt, hogy szórakozóhelyen odament hozzá egy lány, csak nem tudott vele mit kezdeni. Mi kettesben hagytuk őket és kétségbeesve hivogatta barátomat, hogy menjünk vissza, mert nem tud vele beszélgetni. Kb 3 hete azt mondta, már bárki jó lenne. Le akartam szervezni neki egy randit, lett volna egy aranyos, átlagos, vékony lány, akinek tetszett volna. Erre benyögte, hogy neki csak japán! lány kell. :D Hát sok sikert neki.

Sajnos sokan nem látják magukat túl reálisan.

2019. aug. 3. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
40%
#15ös 65%hogy kamu,hogy csak japán kell neki. Fél a nőktől sok volt a kudarc,lehet impotens vagy A szexuális esetleg meleg...
2019. aug. 3. 22:02
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Én soha egy nő közeledését se utasitottam vissza.

Se 40 kg-sat se 100+kg-sat se!

Ellenbe ők engem mindig. Hol a külsőm miatt, hol a munkám miatt, hol a méretem miatt, hol a személyiségem miatt.

Szóval ez egy kamu kérdés, mivel egy nő soha nem közeledik férfihoz ( kivéve ha valmi fullos fickó vagy hiresség )

,hanem csak megengedi a férfinak hogy ő közeledjen hozzá.

Azt azért ird meg légyszi hogy neked mi az átlagos súlyba és magasságba? Mert arcba nagyon nehéz csúnya lányt találni.

2019. aug. 3. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, hol jellemző ez, de én 32 elmúltam, és még sosem közeledett hozzám senki, igencsak átlagos nők sem. Ne legyen már átlagon felüli, hogy kevesebb 80 kilónál egy fiatal nő, például. De még a 80 kilósak se, senkit nem utasítottam vissza! Akiket barátilag sikerült megismernem, náluk is mindig én kezdeményeztem ismeretséget, hozzám soha senki nem közeledett még sehogyan sem!
2019. aug. 3. 22:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen nő nem közeledik hozzám, nincs is lehetöségem bárkit is visszautasítani.

30F

2019. aug. 3. 23:04
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem nézek ki rosszabbul az átlagnál (sportos test, nem ronda arc stb) ellenben eddig mindig csak elutasítottak. Még az átlagos vagy az alatti nők is elutasítottak. Ha átlagos párom lenne örülnék. De ez eddig nem jött össze...
2019. aug. 4. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!