Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésnél hogy lehet már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél hogy lehet már jó előre kiszűrni az olyan férfiakat, akik hajlamosak lennének elhagyni a nőt és a kisgyereket egy fiatalabbért?

Figyelt kérdés

A mai világban rengeteg olyan van, hogy eleinte jól indul minden, aztán megházasodnak, egyből jön a gyerek de aztán nem telik el sok idő, a férfi otthagy csapot papot egy lengő fehérneműért. A nő meg ott marad 1-2 gyerekkel, és úgy már szinte lehetetlen helyzetből indul a társkeresésben. Olyan is előfordul, hogy a férfi annyira gyorsan lelép, hogy meg se várja, amíg a gyereke megszületik, már várandósan otthagyja a nőt.

És ilyenkor nem csak lehetetlen helyzetből indul a társkeresésnek újra, de sokaktól még megkapja ezt az "úgy kell neki" szöveget is, hogy miért szült gyereket egy ilyen férfinak? Miért nem válogatta meg jobban, hogy kinek szül gyereket? Minek ment hozzá egy utolsó suttyóhoz?

A húgom is most társat keres komoly, hosszútávú kapcsolatra, és neki szeretnék segíteni, hogy vele ne fordulhasson ilyesmi elő. Milyen jelek alapján lehet már előre kiszűrni, hogy egy férfi kellően hűséges típus, és nem tenne ilyet? Egyáltalán meg lehet ezt előre mondani valakiről?

2019. aug. 3. 15:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mik ezek a jelek pontosan?"

Mint említettem a saját esetemet, itt ezek a jelek voltak amikkel nem voltam hajlandó szembenézni:

-hetente 1x találkoztunk, mert ő annyira sokat "dolgozik".Persze, titokban visszament az exéhez a hátam mögött, és párhuzamosan folytatta a kapcsolatot velünk.

-mindig haza kellett mennie éjszakára az "anyja" miatt.Nem az anyjához ment, hanem az exéhez, vagy más nőkhöz.

-folyamat azt kellett hallgatnom, hogy már megint milyen vonzó nővel találkozott, aki flörtölget vele.

-a nővéremet a szexuális életünkkel szórakoztatta a hátam mögött.A nővérem egyébként nagyon jó emberismerő, 10 perc alatt levette, hogy milyen idióta.Sajnos az említett naivitásom miatt nem foglalkoztam a véleményével.Rá is b@.sztam.

-a múltjából kiderült, hogy gruppenekben vett részt, 10 év alatt megdugott egy rakás nőt.Ez az, ami mindig így marad.Egy nő sosem lesz elég hosszútávra.

-állandóan féltékenykedett.Képes volt az utcán neki menni a férfiaknak, ha csak rám néztek.Igen, ilyen az, amikor valaki magából indul ki.

-amíg vele voltam, a nőgyógyászom előbb felismert alulról, mint felülről.Persze mindig kimagyarázta magát, én bolond meg elhittem, mert nagyon szerelmes voltam.

-a telefonja mindig ki volt kapcsolva, ha együtt voltunk.Állítólag azért nehogy zaklassa a főnöke.Ez sem volt igaz.A női ne zaklassák, főleg az "exe", nem szeretett volna lebukni.

-a tesómnak mondogatta, hogy szerinte én milyen buta vagyok.Na igen, ebben tényleg igazat kellett adjak neki.Valóban az voltam, hogy együtt voltam vele.Egyébként ezt sem akartam a nővéremnek elhinni, hogy ilyeneket mond a hátam mögött rólam.

Sorolhatnám napestig, hogy mekkora barom voltam vele kapcsolatban, de ennyi időm nincs.És 13 év távlatából már nem is akarok vele foglalkozni.Eléggé tanulságos volt számomra a vele való kapcsolat.Egy életre megtanultam a leckét.Aki titkolózik előttem, nyíltan más nőkről beszél, telefonját kikapcsolja, ha velem van, a múltja tele van válogatás nélküli dugással, folyton nemi beteg és szemrebbenés nélkül tovább adja, heti 1x hajlandó velem találkozni, az egy hazug, jellemtelen ember számomra.Ez volt az én esetem kérdező.

Általánosan amit megfigyeltem másoknál, hogy az a férfi, aki felcsinál minden nőt, na meg feleségül is veszi, az sem egy megbízható jellem.Ez is egy intő jel, amiről bizony a sok elvakult, szerelmes nő nem vesz tudomást, amikor a sorban 6-ként kimondja az igent neki, és megszüli a 8-ik gyerekét a pasinak.Utána meg pofára esik, mert ő is le van cserélve.

2019. aug. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!