Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már, valóban vannak irreális elvárásokkal rendelkező nők?
#10 na itt a próbléma! A férfiak ne akarjanak 10/10-es cicababákat, érjék be a molett , prüd, csúnyával, de azért magukon dolgozzanak, hogy megkapjanak egy középszerű vagy az alatti csajt, aki igazaból egy 10/10 férfit akar, csak pont azok észre se veszik...
Azért küzdeni hogy a gyenge árut megkapjuk...
Ez valóban a hülyének is megéri.
Nem gondolod hogy ezt az igényleadósdit kőlcsönösen kéne csinálni?
De, úgy gondolom. Ezért nem is értem a kiakadásos okád. Úgyse leszel 10/10-es pasi, én se leszek 10/10-es lány, de akkor mi van, akkor el kell hanyagolni magunkat, és várni a sült galambot? Mert ezzel a picsogással, amit itt műveltek, tökre nem vagytok átlagosak, aminek beállítjátok magatokat, konkrétan azonnali kizáró ok, 10/-100. Úgyhogy ezt kéne sürgősen abbahagyni, ha barátnőt akartok. És lehet, hogy nem ezen az oldalon akartok ismerkedni (mondjuk a nagyrészetek de, itt is akar), de a mentalitásotok ugyanaz, ha látja a lány, hogy miket írogattok ide, ha nem. Veletek egy szinten lévő nőt kell keresni. Ezzel a hisztivel örülhetnétek egy "molett, prűd, csúnyának" is, mert még ő is felettetek van. És különben is, a "molett, prűd, csúnya" és a 10/10-es cicababa között nincs átmenet? Dehogynincs. Azok az átlagos, vagy az alatti lányok, akik 10/10-es pasit akarnak, azok is koppanni fognak majd, mert nyilván fordítva se működik a dolog. De én komolyan nem értelek titeket. Ha akarsz valamit, azért igenis meg kell dolgozni, minél jobbat akarsz, annál többet. De ez mindennel így van. Friss jogsisként, csóróként biztosan örülnél egy 20 éves Swiftnek is, mert amire kell, arra jó. Közben álmodozhatsz a Maseratiról, de hogy olyanod legyen, az nagyon sok munka és befektetés. Miután már tettél a céljaid érdekében, kiegyezhetsz egy Skodával. Kevésbé tárgyiasítva, de a kapcsolatok is hasonlóan működnek, azzal a kivétellel, hogy jobb esetben szereted a párodat, és őt nem cserélnéd le csak úgy, mint egy autót.
De tényleg, egyszerűen nem értelek titeket, de komolyan. Ettől mit vártok? Hogy itt veritek magatokat a semmire, és egymást vigasztaljátok, közösen szidjátok a nőket? Szerintetek ezzel juttok bárhova is? Ha valami nem működik, akkor változtass rajta, találd meg azt a módszert, ahogyan sikerülni fog. Ez a lányokra is ugyanúgy érvényes, nehogy azt hidd, hogy mi nem teszünk azért, hogy jobb legyen. Csak mondjuk mi (legalábbis én, mások nevében nem szeretnék nyilatkozni) úgy gondolkodom, hogy nem feltétlenül azért csinálok bizonyos dolgokat, hogy legyen kapcsolatom (nem is szeretnék), hanem azt nézem, hogy ettől saját magamnak is jobb lesz. Én pl utálok edzeni, régen csináltam, most már nem, ezért nem is várnám el a fiútól se. Egy 10/10-es lány órákat izzad a konditeremben, ő jogosan várja el a párjától ugyanezt. A lányok, akik tetszenek (gondolom) foglalkoznak a külsőjükkel, és emberileg sem nullák. Akkor miért választanának egy igénytelen, neten hisztiző "férfit"? Miért kéne beérniük veled, amikor van más, aki nem csak azt mondja magáról, hogy kedves, hanem valóban az is? Előbb dolgozz magadon, aztán keress kapcsolatot. Igen, ebbe beleszámít a külső is (nem kell Brad Pittnek lenni, csak hozd ki saját magadból a maximumot), mégis a belső fontosabb. Mert ez, amit itt műveltek, szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!