Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyszerűen képtelen lennék magam mellé elképzelni egy barátnőt, akivel együtt vagyok?

Figyelt kérdés
Természetesen szűz vagyok és az előnytelen külső adottságokon felül a személyiségem is olyan, hogy egyszerűen nem tudnám elképzelni, hogy nekem valaha is barátnőm legyen. Ha baromi gazdag lennék, akkor se tudnám kezelni azt a helyzetet, hogy elvigyem ide-oda, emberek közé járjunk, ott én férfi módjára viselkedjek, miközben baromi infantilis vagyok: magamban táncolok, mint egy bekólázott óvodás és hülye hangokat adok ki. Egyszerűen nem tudok érett, férfi módjára viselkedni. Ehhez társul még a szorongásom, szociális fóbiám. Ha elmennék vele egy étterembe akkor nem menne le normálisan egy falat se a torkomon, az asztalnál/rendelésnél/fizetésnél bénáznék a pincér előtt. Minden egyes együttlétem görcsös lenne vele. Emberek között például annyira merev vagyok, hogy szerintem egy csók erejéig se tudnám ellazítani az ajkaimat. Vagy ha utazni mennénk, akkor össze bénáznék mindent, amit csak lehet. Főzni se tudok semmit se, külfödön angolul csak makognék. Autóval nem jártam még fix útvonalakon kívül (új útvonalat is min. fél óráig tervezek és "begyakorlok" a google street view-n) és egy vonatjegyet épp meg tudok venni (talán). Fesztiválon/sátorozni/kirándulni soha nem is voltam, hiszen haverjaim sincsenek és soha nem voltam részeg se. Totál önállótlan és beszűkült vagyok és teljes mértékben csak a szüleimre számítok miközben már közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz. Szóval el se tudnám képzelni, hogy a bénázós szexen (2 perc alatt elsülök, ráadásul még kicsi is), a kínos eszmecserén (kb nincs egy hobbim se, csak foci és net) és az erőltetett sétáláson (amúgy lúdtalpas vagyok ill. hülye a járásom) kívül mi mást tudnék nyújtani egy lánynak. Úgy érzem, hogy nekem baromira nem való semmilyen ellenkező nemű társ. Erre mondjatok valami véleményt illetve ha valaki hasonló helyzetben van, őt is szívesen meghallgatnám.

2019. aug. 2. 23:45
1 2
 11/20 Randa ***** válasza:
31%
Igen, de ha alapból vesztésre állunk a játékban, hatalmas rizikó a botlás. Hajlamosít a mélyebbre zuhanásra.
2019. aug. 3. 00:39
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Nincs is munkád? Na ez már nagyon nem normalis. Még is miből áll egy napod? Nem érzed magad teljesen hasztalannak? Azonnal keress munkát, nem csoda, hogy ennyire életképtelen vagy. Gondolom akkor egy állásinterjúra se akarnál elmenni, mert felsz h béna leszel.Ne haragudj, de a szüleid csesztek el, nem lenne szabad eltartaniuk. Vonulj be katonának most vicces kívül, ki kell szakadnod abból a közegből. Nem mondom, hogy örökre legyél az fél év 1 év elég lenne.
2019. aug. 3. 00:42
 13/20 A kérdező kommentje:
#12: Olyan gyenge fizikai állapotban vagyok, hogy biztosan nem vennének fel a katonasághoz. A szemem se jó.
2019. aug. 3. 01:05
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Kész csődtomeg vagy!

Ne számíts semmi jóra a jövőd kapcsán.

2019. aug. 3. 02:09
 15/20 anonim ***** válasza:
29%

"Pszichológus nem tudna segíteni. Már voltam és csak üres szavakat nyomott le."

Figyeltél te rá egyáltalán?

2019. aug. 3. 02:33
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

A kérdezőtől, és a "Randa" nevű felhasználótól kérdezném, hogy nektek egyébként van-e bármiféle orvosi papírotok arról, hogy mondjuk szociális fóbiátok van, vagy egészségügyileg alkalmatlanok vagytok bizonyos munkakörök elvégzésére, vagy bármi hasonló... Ha pedig van, kaptok-e emiatt hivatalosan bármiféle pénzbeli juttatást, amiből valami minimális módon lehet fedezni a költségeitek egy részét.

Ha ugyanis semmilyen orvosi papír nem igazolja az itt korábban leírtakat, akkor nekem van egy olyan érzésem, hogy itt a legnagyobb gátat ti magatok építitek önmagatok és a világ közé...

Illetve a kérdezőtől szeretném még megtudni, hogy ha nem is annyira jó a szeme, akkor hogyan sikerült jogosítványt szereznie...

2019. aug. 3. 10:45
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes, hogy egymástól elszigetelten milyen hasonló sorsú emberek élnek. Te kérdező sokkal jobb helyzetben vagy, mint én. Én idősebb is vagyok nálad, bár nekem szerintem nem a kinézetemben van a probléma gyökere. Én mindig is szorongásos beteg voltam, de sokáig volt egy munkám, amivel egy kevés pénzt tudtam keresni, nem kellett sokat beszélgetni az emberekkel.

Aztán tavaly súlyos testi betegségek döntöttek ki, a munka rögtön odalett, és a szellem kiszabadult a palackból. Még ezekből a testi betegségekből sem gyógyultam meg egyértelműen, és ezek az eredeti lelki problémákkal keveredve végzetesnek bizonyultak. Azóta a félelem szinte teljesen eluralta az életemet, lelkileg lebénulva meg testileg is legyengülve vegetálok. Vannak hobbijaim, de azok itthon végezhető dolgok, ezekkel próbálom elterelni a figyelmemet a szörnyű valóságról.

Szerintem neked kérdező nincs nagy bajod, hogyha autód van. Sosem gondoltam volna, hogy szinte aranyéletnek fogom hívni azt, ami volt tavalyig. Addig kb. úgy éltem, ahogy te, csak kocsi nélkül. Most a fél életemet odaadnám azért, hogy úgy éljek, pedig még az is elviselhetetlen lenne a legtöbb embernek. Ugye, minden viszonylagos. Menj autóval ide-oda, sétálj, mást nem tudok mondani. Ha én ezeket megtehetném, összetenném a kezemet. Ami a kérdést illeti, ez azért van velünk, mert tudjuk magunkról, hogy milyenek vagyunk.

2019. aug. 3. 12:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki tud vezetni, az szerintem nem szorong annyira.
2019. aug. 3. 12:23
 19/20 A kérdező kommentje:

#14: Köszi a bíztatást. -_-

"Illetve a kérdezőtől szeretném még megtudni, hogy ha nem is annyira jó a szeme, akkor hogyan sikerült jogosítványt szereznie..."

Ha eddig nem tudtad volna, a hivatalos orvosi szabály szerint fél szemmel is lehet jogosítványt hosszabbítani (persze ha a másik tökéletes) illetve elsőnek megszerezni, ha az egyik tökéletes, de a másik min. 10%-os. Nekem az egyik szemem 60%-os, a másik 100% így megkaptam. A katonaságnál viszont mind2 szemre tökéletes látást követelnek meg. Ilyen egyszerű!

"Aki tud vezetni, az szerintem nem szorong annyira."

Ez baromság, már bocsi. Semmi köze a kettőnek. Vezetés közben laza vagyok és nyugis. Eggyé válok az úttal és szépen elcsorgodálok a célállomásig. Egyetemei csoportban, szűk közösségben, idegen helyen, ahol sok ember figyel rám, viszont kiver a veríték, a szorongás és a nyugtalanság fog el. Ha pedig ki kell állnom beszélni mások elé, akkor hatványozottan igaz.

2019. aug. 3. 13:19
 20/20 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ez rád nézve nem igaz így ezek szerint. Akkor ahogyan írtam, használd ki legalább ezt. Én képtelen lennék uralni egy járművet. De nekem az írásom is összefügg ezzel, úgy írok, mint egy 8 éves. Persze most nem a helyesírásra gondoltam, hanem a betűk formálására.
2019. aug. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!