Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátnője? Alkalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnője? Alkalmi kapcsolatai sincsenek.

Figyelt kérdés
Egy jóképű, magabiztos, laza srác tetszik.Úgy hallottam évek óta nincs barátnője, alkalmanként fűvezik is.
2019. aug. 2. 12:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos forrásból tudom, hogy nem csajozik."

Az egyetlen biztos forrás ő maga lenne, vele meg nem beszéltél.

2019. aug. 2. 13:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is a kisebb méretre gondolok.
2019. aug. 2. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kis mérettel nem tűnne magabiztosnak.
2019. aug. 2. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas ez a kombinálgatás ahelyett, hogy megkérdeznéd tőle
2019. aug. 2. 13:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Éppen ráérek spekulálni 😜
2019. aug. 2. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Ja, menjél füvezzetek együtt, úgy hátha közlékenyebb.
2019. aug. 2. 14:03
 17/18 anonim válasza:
100%

Régi kérdés de:

Én egy ilyen srác vagyok akit leírtál. Mostanában Nem csajozok. Néha megkörnyékeznek, de nem nagyon történik semmi. Elmondom miért.:

-egyszerűen nem érdekel a dolog. Volt pár visszautasításom is de nem ez miatt. Most szabad akarok lenni. Ráérek csajozni később.

Jelenleg van nagyobb problémám is annál mint hogy nincs barátnőm.

De persze Várok egy olyan lányra akivel el tudok képzelni egy komoly kapcsolatot, csak hát az az én korosztályokban nehéz.

Nem tudom hány évesek vagytok, én 18 vagyok és a velem korabeli lányok éretlenek. Csak az ilyen hülyeség megy hogy: vajon miért nem csajozik? Biztos kicsi a neki.... lehet...

vagy csak szimplán egy értelmes lányra vár.

Lehet hogy meleg, de ez általában látszik rajta. Főleg a kézmozdulatokon, beszédén esetleg a járásán bár mondjuk mostanában elég sok csávó ellányosodott. Ha sok fiúval lóg, az sem feltétlenül jelenti azt hogy meleg. Lehet hogy egyszerűen, nem akar MOST ilyen légkörben lenni ahol spekulálkadnak róla.

A biztos forrásod szerintem egy barátnőd lehet...... rólam is terjengenek biztos források csak az a baj, hogy tőlem ezeket senki nem kérdezte meg....érdekes

Nekem is voltak, nem is olyan rég egy éjszakás kalandjaim. 2 haverom tud róla. Másnak nem mondtam el, mert minek?

Ha frankó akarsz lenni, kérdezz rá. Legalább magabiztosnak tűnsz, nem veszítesz semmit, talán értékeli is. Nem kell feleslegesen húzni/ túlbonyolítani a dolgokat.🤣

Rólam is terjengenek a pletykák hogy meleg vagyok, biztos kicsi stb...ez rosszul esik nyilván, de nem fogok ez miatt valakivel összejönni mert jajjj nehogy melegnek nézzenek.

Pedig már nagyon jól esne egy őszinte, komoly kapcsolat.

2021. febr. 14. 03:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Kapcsolatba léptem vele.

Nem mondanam,hogy szexkapcsolatba, mert csak 2-3 hetente találkozunk.

Nem meleg és nem kicsi neki.

Tapasztalatlan a szex és a nök terén.

Azt mobdta, hogy egyszerűen senki nem fogja meg. Sokat dolgozik és tanul is még mellett.

Egy barati kapcsolat van köztünk szexel.

Nekem nagyon tetszik még annak ellenére is, hogy 32 évesen nem tapasztalt a szexben.

Biztos, hogy sérülhetet, mert elég maganak valo.

2021. febr. 17. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!