Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet valahogy nyomozni társkeresőn az embereket?
Egy társkeresőn beszélgettem egy férfival, de nem volt szimpi, arrogáns kezdett lenni stb, így nem írtam vissza neki, ami tudom hogy undok dolog... beismerem.
Erre azt írta hogy ki fogja valahogy nyomozni hogy hol dolgozom és a munkahyelyemen botrányt fog csinálni és azt sem érdekli ha elviszik a rendőrök
A legtöbb ilyen sima, szánalmas hisztibajnok. Nekem egy-egy utcai verekedés után sokszor mondták már, hogy "megöletlek!", miután az illető kikapott, és azóta is vidáman élek. Ezeket nem érdemes komolyan venni.
De ha mégis úgy érzed, a szavak mögött van valami fedezet is, akkor érdemes megtudni, ki is az a valaki. Erre jó a csali-módszer. Egy csinos nőként készítesz egy kamu-regisztrációt, és 1-2 nappal az eset után valami módon felhívod magadra a figyelmét. Pl. pont olyat keresel, mint amilyen ő, és akár kedvesen megszólítod, hogy ne legyen túl feltűnő. Valamelyik társkeresőn látszik az is, ki nézete meg az embert. Ha ilyen, akkor párszor ránézel, akkor úgyis írni fog neked. Ha szóba elegyedtek, akkor mindig pozitívan és kedvesen reagálsz neki, elérve, hogy megbeszéljetek egy találkozót, így a pontosítás miatt meg fogja adni a telefonszámát. Mellesleg talán ki lehet szedni a nevét is belőle, munkahelyét, FB -ját, stb... De a telefonszám is csodákra képes egy-egy ügyes Google keresés után.
Ha összeállt, ki az, lehet dönteni, hogy pár markos legénnyel menni a helyszínre, és elbeszélgetni vele udvariasan, vagy csak felhívatni egy öblös hangú férfi-ismerősöddel, hogy jó lenne, ha elkussolna, innen már csak a fantáziád szab határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!