Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek bepróbálkozni miután a múltban csúnya visszautasításokat kaptam?
A legdurvább az volt, hogy középsuliban szerelmes voltam egy csajba. Kedves, mosolygós, csinos lány volt. Amikor elmondtam neki, összeomlott, sírt. Kiderült hogy azért mert ő nem tetszik senkinek, csak egy olyannak mint én. Teljesen kikészítettem szegényt. Aztán még néhányszor próbáltam udvarolni, de megkaptam hogy ronda vagyok és nem tudnának mások előtt felvállalni.
Utána 10 évig hagytam a dolgot inkább. Közben kigyúrtam magam, nőttem is 1-2 centit, vannak szép ruháim, lakásom. Van egy kedves kolléganő akit szívesen elhívnék valahova, de félek hogy ő is kibukna és kínos lenne a melóhelyen.
Szerintetek érdemes megpróbálni? Vagy ilyen múlt mellett inkább hagyjam?
Hát ha nem egyedül akarsz élni hátralevő éveiben, muszáj lesz.
Az meg hogy mi volt a múltban más lányokkal, hogy jön ide? Most ezt a lányt fogod elhivni, és sokkal jobban jársz, ha nem mosod össze ezeket az élményeket.
Ha vele nem jön össze, próbáld mással, és megint mással.
Munkatárssal? Hát, te tudod...
Általában véve próbálkozz a nőknél. Ne hagyd, hogy pár múltbeli csitri visszautasítása akadályozzon a párkeresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!