Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért tanácsolják egy sikertelen pasinak, hogy szedjen fel izmot és lesz barátnője, mikor az semmit nem old meg, hiszen más téren is átlagon aluli?
Az én esetem erre tökéletes példa. Gyakorlatilag minden negatív tulajdonság jellemző rám, ami egy férfit sújthat: * alacsony vagyok
* sovány kisfiús alkatom van: ugye erre fognak jönni a tippek a kondizás javaslattal csak sajnos a vállam akkor se lesz szélesebb
* a mélyharapásom/mély szájpadlásom miatt raccsolok: voltam már logopédusnál, de egyszerűen anatómiai rendellenesség és az állkapcsomat/szájcsontomat kellene megoperálni, hogy utána legyen értelme a beszédterápiának. Ráadásul még kisfiús/magas is a hangom.
* kisfiús kicsi fejem van (ami ugyebár szintén genetika)
* a péniszem is kicsi (ezt szerintem nem is kell kommentálni)
* a lábfejem 39-es (ez annyira nem lényeges, de sok nőnek szintén férfiatlan)
* az arcom/arcszerkezetem se szép (ezen szinte lehetetlen férfiként változtatni)
* oldalt ritkul a hajam (de legalább előnyös a frizurám)
* béka segge alatt a karrierem: ezt elismerem az én hibám... részben, mert mindig tanulási nehézségekkel küzdöttem.
Hirtelen ennyi. Nos... és akkor jönnek a tippek, hogy gyúrjam ki magamat és attól leszek férfias. Elérnék egy max 75 kilót (a mélységem és az alkatom miatt max ennyi lehetséges) és akkor mi van? Hogyan tovább? Volt értelme? Mekkora előnyt fogok belőle tapasztalni? Fenyegetni fog-e az a sztereotípia a nők részéről, hogy "biztos komplexusos és azért gyúrta ki magát ez a kis görcs"?
De, a vállad szélesebb lesz, izmot pakolsz rá. Tágul a mellkasod stb, centikben mérhető a változás, főleg ha arányaiban is változik, mert a derekad keskenyebb lesz.
Mindemellett 10 év edzés után azt mondom, valóban nem segít egy hangyafaroknyit sem a csajozásban vagy vonzalomkeltésben, de nem is ez legyen a cél, ne mások miatt csináld! Saját magad miatt eddz!
nehéz tanácsot adni, ha belülről nem jön neked a csajozási képesség. én akkor jöttem rá hogy a külső nem annyira fontos, mikor a melóhelyemen egy 50 éves pasi, kb olyasmi mint amit te írtál magadról, felszedett egy 20-on éves kis csajt. otthagyta a feleségét és össze költöztek. a kis csajról annyit lehet mondani hogy szúrtam volna simán bármikor, kicsit a fogai kuszák voltak, de jó teste volt, rendben volt. mondom ilyen nincs és mégis van.
úgyhogy szedd össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!