Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem lennenek prostitualtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lennenek prostitualtak es megtiltanak a noknek a penzert vagy barmilyen mas elonyert valo megismerkedest es ezek a nok is becsatlakoznanak a lehetseges korbe, megoldodna a ferfiak notalalasi gondja?

Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 23:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

"Az nők megerőszakolása 2-3szorosára nőne ezáltal."

Ne röhögtess! Magyarországon nem valószínű,talán a svédeknél a nem őslakosok.

2019. aug. 3. 11:51
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Vannak putris prostik (a lelosokat is ide értve) vannak igényes prostik(lakás,zuhany) és a luxus prostik...alja nő kinek kéne barátnőnek??
2019. aug. 6. 08:32
 23/26 Savlekotő ***** válasza:
0%
Igényes nő inkább marad egyedül mint h mondjuk egy hajléktalannal éljen,persze vannak proli nők akik az agresszív alkeszeket szeretik, ott válogassatok,de van akit a proli is elhajt.
2019. okt. 29. 20:30
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Végre találtam egy munkát és bízom benne, hogy vagy onnan, de ha más nem, több önbizalmat fog hozni, hogy végre dolgozom magamért és így talán találok egy magamhoz illő nőt.
2019. nov. 30. 03:42
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem oldodna meg.Én csak akkor jutok nőhöz ha fízetek érte.Mi lenne akkor az ilyen luzerekkel mint én?
2019. nov. 30. 06:35
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem kéne fizetned
2019. nov. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!