Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz az, ha facebookon ráírok egy lányra aki tetszik? Lányok válaszai előnyben
Sokan azt mondják ez nem jó meg ilyenek.. de máshogy hogyan beszéljek vele? Hogy ismerjem meg? Én pl örülnék ha rám írna egy kedves lány, de ahogy hallom a fiúkat inkább letiltják vagy elküldik melegebb éghajlatra.. Mit tegyek ha megtetszik egy lány, de csak facen tudok vele kapcsolatba lépni? :/
24/F
Ha tetszik nekem valaki, akkor olyan mindegy, hogy facebook-on ír rám, vagy egyszerűen csak odajön az utcán. Nyilván nem tök ismeretlenül, hanem ha már találkoztunk személyesen és legalább köszönőviszonyban vagyunk.
Ugye olyan lányra szeretnél ráírni, akit amúgy láttál már személyesen is? Csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy megóvjalak egy ciki helyzettől.
Mostanában történt egy ismerősömmel, hogy elkezdett írogatni valamilyen apropóból egy lánynak. Jól elbeszélgettek, ráadásul a lánynak profi fotói voltak, teljes smink, előnyös beállítás, belőtt haj, ahogy illik. Megbeszéltek egy találkozót és a pasi nem ismerte meg a lányt, amikor az odament hozzá és bemutatkozott. Nagyon ciki volt. Kávéztak egyet, aztán a pasi amint lehetett lelépett. Nehogy így járj :)
Viszont aki nekem bejön külsőleg annak visszaírok, utána általában azon bukik a dolog, hogy nagyon rossz a személy helyesírása,
ha meg azon is át megy,kitalálsz még 100 szűrőt amin át kel menie hogy meg kapja a királykisasszonyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!