Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz az, ha facebookon ráírok egy lányra aki tetszik? Lányok válaszai előnyben
Sokan azt mondják ez nem jó meg ilyenek.. de máshogy hogyan beszéljek vele? Hogy ismerjem meg? Én pl örülnék ha rám írna egy kedves lány, de ahogy hallom a fiúkat inkább letiltják vagy elküldik melegebb éghajlatra.. Mit tegyek ha megtetszik egy lány, de csak facen tudok vele kapcsolatba lépni? :/
24/F
Ha bejössz neki, akkor lesz esélyed előre verekedni magad a kérők listáján. Nem mondom, hogy lehetetlen, mert én is voltam már befutó több mint 10 közül, de nem 100%, és oda valamit mutatni kell, meg kell fognod a lányt valamivel. Legjobb ha a külsőddel és a belső tulajdonságaiddal egyaránt.
Ha nem megy máshogy, akkor próbálkozni kell a neten.
Ha amúgy már ismered őt, tehát ismerősök is vagytok facen, akkor ráírhatsz. A facebook kapcsolattartásra való.
Viszont ha ő azt se tudja ki vagy, és még ismerősök se vagytok facen, akkor inkább hagyd tényleg!
Azt hiszem tudok helyesen írni, ezzel talán nem lenne gond.
Viszont nem akarok sem bunkónak tűnni, sem nyomulósnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!