Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos nőknek sok udvarlójuk szokott lenni?
Figyelt kérdés
Tuti nem én vagyok az egyetlen aki szemet vetett az orvosára. 40F2019. júl. 30. 19:28
1/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy összejöhetnek pácienssel.
2/8 anonim válasza:
Én nem tudnék orvossal együtt lenni, borzalmas a munkarendjük. Persze sok embernek van orvosfétise, nekem is volt, de mikor rájöttem, hogy milyen egy orvossal együtt lenni, el is múlt :D
4/8 anonim válasza:
Nem unod még, hogy hetente 2-3 alkalommal felteszed ugyanazt a kérdést?
5/8 anonim válasza:
#4:
Reméljük, mihamarabb meggyógyul!
6/8 anonim válasza:
Minden kicsit is értelmes nőnek sok udvarlója van.
7/8 anonim válasza:
Az orvos nők fiatalon nagyon igényesek és csinosak! Ezért nyladzik rájuk a többség. De a jó fizetés, és jó külső mellé eléggé nagyképűek is! Hétköznapi munkás pasasokkal nem állnak le..
8/8 anonim válasza:
Általában szakmabelivel szoktak összejönni az egyetemen. Mondjuk én sok jogász-orvos párt is ismerek, ritka, hogy egyetemen még nem kelnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!