Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy el vannak szállva maguktól a magyar csajok?
Én fent vagyok társkeresőn, a középkorosztályt képviselem.
Mikor a harmadik mondata a pasinak, hogy hogyan szereted?
Ezen mindig kiakadok. Először is kapcsolat,ismerkedés amit keresek. Aztán először inkább a másik személyiségét kellene megismerni szerintem. Miért hiszi sok férfi, hogy első találkozáskor beül a nő az autóba, bemutatkoznak, aztán szex, nő kiszáll, hazamegy? Mi ez az undorító hozzáállás? Még hogy a nők vannak elszállva!
63, ha egyetem alatt/a kollegak vagy noverek kozul nem tudsz-tudtal osszehozni csajt akkor megse lehetsz akkora asz:D sot:D egyetem utan is a jokepu, jo alkatu orvos sracok kb akarmikor talalnak csajt maguknak.
egy orvostanhallgato lany.
10-es vagyok. Soha nem csak szexre akartam használni a nőket, hanem komoly kapcsolatot szerettem volna. Kedves medika titeket meg inkább hagyjunk. Akkora az arcotok, hogy ki kell nyitni áz átlagkórterem mindkét ajtószárnyát, hogy beférjetek rajta. Ami meg a nővéreket illeti hányad éves vagy? Írásod alapján kb. másodéves, mert látványosan maximum a Grace klinikában láttál kórházat. A nővérek átlag életkora 50 év, hülyére dolgozzák magukat és nagyon hamar kiégnek. Fiatal alig van egy kettő.
Ó és sehol nem írtam, hogy ász lennék, átlagos férfi vagyok. Ami mint tudjuk egy medikának nem elég, nektek minimum bankigazgató, adonisz pár jár...
vegzos vagyok most epp a szent imreben gyakon. tele van fiatalabb novertanulokkal is es medikakkal ja. es ne magyarazd mar be h mki sznob meg karrierista, csomo lany megy borgyogyasznak (my plan too), szemesznek, radiologusnak, gyerekorvosnak (szules utan haziorvos is lehet) pont mert szeretnenk csaladot.
az en baratom irodaban dolgozik, nincs diplomaja. egyik baratnom gimis szerelmevel van. masike mernok. semelyikunke sem bankigazgato adonisz:D te is azt veszed eszre csak, amit eszre akarsz venni.
Mert nem tudják a minimumot megugrani.
Életemben nem ismertem olyan nőt, akinek vinni kellett a seggét, meg a másiktól várta el, hogy eltartsa. De mondjuk szolis cuncibabákat sem ismerek.
Normális nő nem akar egy olyan pasit, aki teszi a szépet, de titkon utál téged, ugyanúgy nőgyűlölő, csak ha van punci, akkor elrejti ezt az énjét.
"Miért mondják azt, hogy el vannak szállva maguktól a magyar csajok?"
Azért, mert a magyar pasik adják alájuk a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!