Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshogy kell bánni egy nagyon csinos vonzó nővel?
Eddig csak elég csúnya, kövér, nem csinos barátnőim voltak, de valahogy megszerettem őket.
Most életemben először barátaim szerint is ilyen nagyon szép, csinos, vonzó nővel alakul valami több.. Csók már volt több randin vagyunk túl elég jól alakul meglepő módon úgy érzem.
Mit kell tenni egy ilyen nőért? Nehezebb megtartani? Többet kell foglalkozni majd? Többet kell esetleg költenem rá? Stb.
Nem a külső alapján való értékelésről van szó! Kit érdekelnek a matchek?
Nem írok olyan palira aki nem jön be, nem írok és szédítek ronda palit, csak hogy többet tegyen értem mert jobb nőnek tartom magam. Te tiszta hülye vagy már ne is haragudj.
Kérdező, nagyon tapasztalatlan lehetsz még a párkapcsolatok terén...
Elárulok egy titkot. A szép emberek párjai sem úgy kelnek fel minden áldott reggel, hogy "hú, de szép párom van, de jó nekem!". A párja külsejét az ember egy idő után megszokja, természetessé válik. Onnantól pedig a kapcsolat minősége határozza meg, hogy milyennek látod. Ha ordítva veszekszik veled, nem fogod szépnek látni. Ha unott képet vág, miközben veled társalog, nem fogod szépnek látni. Tedd boldoggá, és a világ legszebb embere lesz.
Hogy hogy lehet egy nőt boldoggá tenni? Úgy, hogy figyelsz rá, az igényeire. Vehetsz te neki gyémántgyűrűt is, nem biztos, hogy boldoggá teszi. Lehet, hogy ő egy meghitt otthoni összebújásra vágyik, és ha az nincs meg, amire vágyik, akkor bármit tehetsz, nem lesz boldog.
Mint ember, lényegtelen, hogy néz ki, úgy bánsz vele, mint bárkivel. Ha olyan a természeted, mint nekem, akkor úgy, ahogy viselekdik és ahogy megérdemli.
Mint nő... Vagy kezeled emberként és úgy, mint aki tiszteli, de nem akar tőle semmit, vagy udvarolsz neki. Nem olyan nehéz.
Nem máshogy kell viselkedni egy vonzó nővel, hanem ha valakit vonzónak tartasz, akkor udvarolni neki.
Ha akkora egy szarkupac vagy, hogy nem bírsz elmaradni a valagadon, amíg nem találkozol olyannal, akit szépnek tartasz (normális ember megvan kapcsolat nélkül, nem muszájból megy bele), akkor meg nem tudok normális tanácsot adni. Fölösleges a kérdés. Azért küzdj, akit akarsz. Ha nem akarod, akkor meg ne fogadd el.
Normális ember minden párkapcsolatba beleteszi, ami tőle telik, az összes szeretetet, hűséget, érzelmet, törődést, megtartani akarást és mindent, amit adni jólesik neki. Ha nem érzi így, el sem kezdi.
#3 Kérdező kommentje
Mi a franc ferfiak 90%-a??? Dehogy is. Exem es jelenelgi párom se adott le mikor velem összejött. Sose adták le, pont hogy azokat akik nem tetszettek neki, azoknál nem kezdeményeztek akkor sem, ha a lány egyertelművé tette, hogy bejön nekik.
Ez egy nagyon érdekes téma......
Hogy mennyire értékeled a partnered és mennyire akarsz megfelelni az elvárásainak, igényeinek ez kulcskérdés.
kb 150 évvel ezelőtt véget ért egy 2 éves kapcsolatom, nagyon szerettem a páromat, a kapcsolat elején azt hittem ő lesz a feleségem, de sajnos nem tudtam jól reagálni azon problémákra amik akkor felszínre jöttek, elhagyott.
Megismertem egy hostess leányzót egy szórakozóhelyen, ránéztem és azt mondtam, hogy igen ő kell nekem. Az elején nem vett komolyan, rendesen meg kellett feszülnöm hogy kapcsolatba kerüljünk, majd 3 hónap volt mire egy csókig eljutottunk. Nem tartom magam féltékeny embernek, nem érdekelt hogy mit dolgozik, tisztában voltam a körülményekkel. Nagyon sokat beszélgettünk, és rájöttem mennyire különbözik a korábbi partneremtől, gyakorlatilag semmi közös sincs bennük. A barátok is felhívták a figyelmemet erre, hogy nem házias, nem egy törekvő típus, nem akar családot, akkor miért pont őt választottam.
Az igazi gondok akkor kezdődtek mikor találkoztunk néhány volt pasijával és azok finoman szólva nem fogták vissza az Egojukat. Készült erről egy film is, "túl jó nő a csajom", nagyon jó filmnek tartom, kár hogy nem előbb készítették.
Szóval kiderült, hogy a párom az elmúlt 3 évben a fél világot átutazta az exekkel, de ezekről soha nem beszélt, szerintem ezzel védeni akarta a kapcsolatunkat. Korábban mind pénzes pasijai voltak, és költöttek re szépen, az egyik gyűrűjéről kiderült, hogy majd 10000 euróért vette neki az egyik pasija.
Nem igazán értem, de én is nekiálltam nyaralást szervezni Horvátországba és megadtam a módját, úgy elszálltak a költségek, hogy kölcsönt vettem fel. Majd 1 évig csináltam ezt a "kedvében járást" és nagyon elszálltak a költségek, kölcsönt kértem mindenkitől,egyre ingerültebbé váltam emiatt. Aztán munkahelyet váltottam mert a kiadásaink meghaladták a keresetemet és ez tartósan tarthatatlan volt. Az új munkahely nem igazán jött be, sok ppnzt kerestem, de nagyon sokat utaztam, sokkal kevesebbet tudtunk találkozni. Ez rátett egy lapáttal. Majd 2 év után egyszer csak azt mondtam, hogy ez nem én vagyok, és felmondtam a melóhelyemen. Visszamentem a régi melóhelyemre és a haverok tárt karokkal fogadtak. Visszatértem a régi kerékvágásba, és megnyugodtam. Befejeztem a költekezést, sokkal többet voltunk otthon a 4 fal között és jöttek a veszekedések, nem mentünk közösen szórakozni, eltávolodtunk.
Így utólag nagyon jó tanulópénz volt az egész kapcsolat, mert kipróbáltam milyen más módon élni, de azt is megtapasztaltam milyen 5 évig fizetni a kamatokat miatta. Addig szabad csak nyújtózkodni amíg a takaró ér és olyan partnert választani akinek hasonló az értékrendje és az igényei. A pénzkeresés egy fontos dolog, de nem minden áron!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!