Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor még nem volt internet, hol ismerkedtek az emberek?
Léteztek net nelkul is.
Az viszont nem igaz h automatikusan mindenkinek volt párja.Akkor is a legjobb csajok pasik körül forgolodott a többség.
Munkahely, ismerős, tanfolyam. Bátrabbak meg minden társas szituban. Azaz ugyanott, mint manapság.
Mégrégebben pedig ott voltak a szülők, akik eldöntötték helyetted, hogy kivel kell lenned. Nem volt baj, ha hányingered volt a másiktól. Aztán mehettetek szeretőt találni.
Az interneten elterjedése előtt volt pl. SMS chat, előtte újságokban társkereső rovat.
De én pl. ismerkedtem interneten is és azt tapasztaltam, hogy most is egyszerűbb kapcsolatot kialakítani élőben. Az internetes ismerkedésnél 20-ból 1 jön össze, a valóságban meg 2-ből 1. Kb.az arányokra gondolok ezzel
Ismerkedtem nyelvtanfolyamon, uszodában, a lány munkahelyén, ahova én valamiért jártam (több ilyen is volt), edzésen, közös ismerős útján, a házban, ahol laktam, a munkám során ügyfelemmel és interneten is.
Az előbbiekből hosszabb kapcsolatok alakultak ki, a netesekből csak alkalmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!