Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor még nem volt internet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor még nem volt internet, hol ismerkedtek az emberek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 28. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor most van internet, hol ismerkedtek az emberek? (Ha erre válaszolsz, válaszoltál magadnak.)
2019. júl. 28. 21:33
 12/17 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Bálban. Első barátnőm onnan van. 42f
2019. júl. 28. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Léteztek net nelkul is.

Az viszont nem igaz h automatikusan mindenkinek volt párja.Akkor is a legjobb csajok pasik körül forgolodott a többség.

2019. júl. 28. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely, ismerős, tanfolyam. Bátrabbak meg minden társas szituban. Azaz ugyanott, mint manapság.

Mégrégebben pedig ott voltak a szülők, akik eldöntötték helyetted, hogy kivel kell lenned. Nem volt baj, ha hányingered volt a másiktól. Aztán mehettetek szeretőt találni.

2019. júl. 28. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az interneten elterjedése előtt volt pl. SMS chat, előtte újságokban társkereső rovat.

De én pl. ismerkedtem interneten is és azt tapasztaltam, hogy most is egyszerűbb kapcsolatot kialakítani élőben. Az internetes ismerkedésnél 20-ból 1 jön össze, a valóságban meg 2-ből 1. Kb.az arányokra gondolok ezzel

2019. júl. 29. 00:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szomszéd pasi nyelvtanfolyamon ismerte meg a feleségét 20 éve. Anyám és apám munkahelyen ismerkedtek meg (anyu kávét főzött egy presszóban, apu pedig ment megjavítani a gépet, így jöttek össze:) Barátnőmék szintén munkahelyen, ő pénztáros volt ital nagykerben, a pasinak pedig étterme volt (már 25 éve házasok). Szomszéd nő és férfi újsághirdetéses társkeresőn, már 23 éves lányuk van. Mi a férjemmel a főiskolán csoporttársak voltunk. Unokaöcsém a feleségét egy hosszabb vonatúton ismerte meg, már 20 éves ikreik vannak. (Ezek a sztorik 70-es, 80-as, 90-es évekbeli esetek.)
2019. júl. 29. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Ismerkedtem nyelvtanfolyamon, uszodában, a lány munkahelyén, ahova én valamiért jártam (több ilyen is volt), edzésen, közös ismerős útján, a házban, ahol laktam, a munkám során ügyfelemmel és interneten is.

Az előbbiekből hosszabb kapcsolatok alakultak ki, a netesekből csak alkalmi.

2019. júl. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!