Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek még szerelmes? Találha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek még szerelmes? Találhatok olyan nőt aki megfelel az ízléseimnek, és elfogadja hogy introvertált vagyok? 40 éves ff vagyok 14 éve egyedül, van egy nagy lányom. Amúgy külsőre vagány és abszolut divatos laza . Bár gátlásos.

Figyelt kérdés
Nem tudom hol ismerkedjek hol keltsem fel magamra a figyelmet. Mindenki értetlen ,hogy nem értik miért vagyok egyedül. Mert félek...ez van.
2019. júl. 27. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Sok sikert bástya
2019. júl. 28. 05:47
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Én pont olyan kapcsolatban állok mint amit a 9-es válaszoló leírt. eleve ilyet szerettem volna kialakítani, tudatosan nem is mentem bele másba.

Nem voltam még 40 éves amikor egyedül maradtam a kamasz fiammal.Megvolt az otthonunk, az anyagi biztonságunk, és felmértem azt,hogy számomra milyen életforma lenne az ami megfelelő.

Nem szerettem volna ha hozzám költözik valaki, de én sem mentem volna szívesen sehová. Anyagi függetlenséget akartam,a gyerekemet biztonságban nevelni.

A jelenlegi párom (nem is volt több kapcsolatom)egyedülálló, a szüleivel él, nincs gyereke, nem is tervezett. Szerencsés vagyok abban,hogy közel lakunk egymáshoz, és a gyerekemmel is jól kijön.

Számíthatok Rá, ahogy Ő is rám. Nem élünk együtt, de napi szinten találkozunk,vannak közös programjaink, segítjük egymást ha kell.

Megmaradt az önállóságom, vannak barátaim (közösek is természetesen),vannak terveim, céljaim, és arra használom fel a megtakarításomat amire szeretném, persze a véleményét kikérem.

Nem mondom,hogy soha nem fogunk összeköltözni, de most ez így jó.

Viszont: hosszútávon hátránya is van ennek,egy bizonyos kötődésnél nem fűződik szorosabbra a kapcsolatunk, hiszen azok amik egy együttélős, közös gyerekes,vagyonos kapcsolatot összetartanak, mozgatnak előre,itt nincsenek,ezért a tartóssága emiatt kétséges.

Aki nem volt ilyen helyzetben annak viszont fogalma sincs milyen nehéz megfelelő párkapcsolatot kialakítani egy bizonyos kor után, gyerekkel, vagyonnal, esetleg adóssággal úgy,hogy a másik részről is adott egy alaphelyzet.

2019. júl. 29. 08:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Na pont ilyet szeretnék ,de ez nincs senkinek sem a homlokára írva :(
2019. júl. 29. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Valóban nincs, de ha ismerkedsz, kiderül! Ha esetleg netes társkeresőn is keresel párt eleve írd ezt ki.

Én nem hiszem,hogy ez annyira különleges kívánság lenne, szerintem egy bizonyos kor után, többedik kapcsolatnál, gyerekkel, anyagi helyzettel, ez teljesen természetes igény.

Főleg ha ilyen régóta vagy egyedül, gyökeresen nehéz változtatni az életeden.

2019. júl. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!