Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vézna férfinak lehet normális barátnője?
Figyelt kérdés
A vézna férfiakat mindig lenézik, megvetik, semmibe veszik. "Aki vékony az nem férfi." "Vékony kis madár." stb..
Ráadásul én edzek pár éve street workout-ot, meg tudom csinálni a legkirályabb gyakorlatokat is, de vézna kis senki maradtam.
2019. júl. 26. 10:39
11/15 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Ha valaki igazán megszeret akkor pont hogy nem fogja érdekelni milyen vékony vagy. Aki meg csak amiatt nem jön össze veled mert vékony vagy, az egy hülye.
12/15 anonim válasza:
Kezdj el edzőterembe járni és egyél a mostaninál többet.
13/15 anonim válasza:
10: nem a méreten múlik a férfiasság.
14/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Inkább az ronthatja jelentősen az esélyed, hogy azt suggallod a világ felé, hogy nem vagy elégedett magaddal. Ezt vagy agyban teszed helyre magadban vagy: Kondi megfelelő, jól megkomponált, fehérhében gazdag étrenddel segíthet. Kicsit olvass utána. Esetleg kérdd szakember (személyi edző) segítségét. Olyan nincs, hogy mindenképp „vézna” maradjon valaki, hacsak valakinek nincs valamilyen betegsége, ami ezt nem teszi lehetővé. Valaki könnyebben izmosodik, valaki nem, ez olyan, mint a hízás. Nagyban a genetikától függ, de a kemény munka és a befektetett energia meghozza gyümölcsét. Hajrá!
15/15 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Nálad a gond az leginkább, hogy "vézna kis senki maradtam". Amit te gondolsz azt nem tudod megkerülni. A magunk építette börtönből a legnehezebb szabadulni. Egyél sokkal többet vagy fogadd el magad így. A "normális" átlagost jelent. Ezzel nincs baj de az átlagos csaj pont ugyanazokkal a gondokkal küzd mint te és nincs önbizalma. Ezért tényleg van aki nagydarabot akar látni maga mellett, mert attól jobban, többnek érzi magát. De egy igazán jó nő nem támaszt keres vagy testőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!