Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy azt hittétek, valaki rátok fog írni Facebookon, de mégsem írt rátok és soha többé nem láttátok többet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 19:52
12/23 A kérdező kommentje:
#8: Sajnálom egy kicsit. Szar lehet neki.
2019. júl. 25. 22:28
14/23 anonim válasza:
Nem. Ha akarok valakitől valamit, én írok neki.
Ti összevesztetek, vagy mi? Honnan tudod, hogy várja, hogy írj?
16/23 anonim válasza:
Nem is kell írnod, Béla, már mással vagyok. Helyesebb, szenvedélyesebb, fiatalabb... Puszi!
Amúgy, ez mitől kapcsolati témakör, ha teszel rá? :D
17/23 anonim válasza:
Elő. Évekkel ezelőtt. Azóta sem beszélünk és nem is láttam.
Jobb is volt így, neki volt igaza. :) Értelmetlen lett volna.
19/23 anonim válasza:
Én amúgy most félig-meddig ilyen helyzetben vagyok. Örülnék is, ha írna, mert azt jelentené, hogy nem bántottam meg annyira, mint gondolom, más részről viszont nem örülnék neki, mert nem érdemli meg a figyelmem + nagyon fura dolgokat vált ki belőlem, úgyhogy inkább ne is írjon. :D
20/23 A kérdező kommentje:
#13: Azért nem, mert nem akarok.
2019. júl. 26. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!