Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy azt hittétek, valaki rátok fog írni Facebookon, de mégsem írt rátok és soha többé nem láttátok többet?

Figyelt kérdés

2019. júl. 25. 19:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2019. júl. 25. 19:53
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Ja,az a rssadék még mindig tartozik nekem 120 ezer forinttal.
2019. júl. 25. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
Nem
2019. júl. 25. 19:56
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

Én itt is így járok mindig :D

Ez a sorsom, meg kell ezzel barátkozzak.

2019. júl. 25. 19:57
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Inkabb forditva.

Mindig olyan dumakat kapok hogy lehoz arrol is hogy valaszoljak.

Csipog a telo, kivancsian nezem mit kaptam, erre csak annyit, "szia" . Sem egy gondolat sem egy kerdes sem egy sztori amit nem birta ki hogy ne osszon meg velem. Egy JO naagy semmii. Komolyan inkabb irrital annyira hogy gyors megprobalom el is felejteni

Vagy

Csipog a telo. Ismet kivancsian nezem ki irhatott vajon mit, kinek jutottam eszebe, erre kiderül csak az a srac, akit elküldtem mar tizszer, annyira nem tetszik. Megint lehoztak az eletemröl

Vagy

Csipog a telo, de csak az a srac irt akinek bnöje van es mellette csajozik. Megint lejöttem mindenröl.

Igy ragozgathatnam sokaig miert nem irogatok vissza. Minden csipogas utan vmi csalodasfélét erzek.

Belegondolva lassan nincs is, akinek vârnám hogy irjon.

2019. júl. 25. 20:29
 6/23 anonim ***** válasza:
52%

Kicsit részletezzük. Gondolom ebben a helyzetben vagy.

"valaki" - milyen viszonyban vagy vele?

2019. júl. 25. 20:40
 7/23 A kérdező kommentje:
#6: Nem, nem én vagyok ebben a helyzetben. Az van benne, akire nem írtam rá és a jövőben sem tervezem.
2019. júl. 25. 21:03
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
#7 Akkor minek érdekel?
2019. júl. 25. 22:04
 9/23 anonim ***** válasza:
73%
És miért nem tervezed hogy rá írj?
2019. júl. 25. 22:06
 10/23 Rockarc ***** válasza:
32%

Hat ez a te szegenysegi bizonyitvanyod, neked kell egyuttelni vele, hogy fajdalmat okoztal valakinek, aki nem erdemelte meg.

Igazabol nem vagy jo ember, majd visszakapod egy hasonszoru pajtasodtol.

43F

2019. júl. 25. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!