Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Depresszios lanyokkal szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depresszios lanyokkal szeretnek ismerkedni, mert en is az vagyok mar honapok ota! Lehetseges ez valahol?

Figyelt kérdés

#Depresszios lanyok
2019. júl. 25. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

"A 4-es humorosan de melled allt... es nem a betegseg(?)eden humorizalt." - dehogy, semmin sem humorizáltam, pusztán a saját tapasztalataimat(!) írtam le...:)))

1991 óta vagyok gyakorló pánikzavaros (F4100), ami tudvalevően a "kedélyzavarok" csoportjába tartozik a depresszióhoz hasonlóan, és ugyanúgy antidepivel kezelik... és tényleg kiválóakat csajoztam pszichoterápiás csoporton anno a hőskorban.... nem dicsekvésből, de egyszer még egy édeshármas is összejött:))) - rég volt, szép volt...

És tényleg akkor éltem a legjobb csajozós korszakomat, amikor antidepit szedtem, mert kiválóan oldja a gátlásokat. Akkor jöttem össze a mostani párommal is - 20+ éve...

(és tényleg volt olyan is, hogy a páromon is kijött egy depis periódus, és akkor bizony tényleg "két szerető szív este egymáshoz bújva, kéz a kézben veszi be az escitalopramot" volt...:)

Szóal, ha az embernek dob a sors egy citromot, limonádét kell csinálni belőle, ennyi:)

2019. júl. 25. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki valóban depressziós, az nem akar párkapcsolatot létesíteni. Ismerkedni sem nagyon tud az állapota miatt, még ha szeretne is. Persze a pszichiátriák tele vannak hipochonder csajokkal, azokkal össze lehet jönni, főleg ha elkezdesz intenzíven érdeklődni a testi tüneteik iránt és valami komoly szervi megbetegedést diagnosztizálsz, amit az orvosok nem akarnak észrevenni. :)
2021. febr. 6. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!