Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történhet ha melegből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhet ha melegből heteróra váltok és úgy keresek párt?

Figyelt kérdés
Meleg vagyok, de már elegem van a fiúkból. Mindig megbántottak, és kihasználtak meg gúnyt űznek abból hogy meleg vagyok. Lányokkal sokkal jobban elvagyok,jobban kijövök,csak nem vonzódok. Most jött egy lány aki nagyon rendes aranyos és imádom,mint havert. Még nem tudja,hogy meleg vagyok de gondoltam rá hogy elhívom randira és megprobállok vele párkapcsolatot. Szerintetek van esléy hogy sikerűlvonzalmat ébreszteni bennem? Nem akarok meleg lenni.
2019. júl. 25. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Elég rossz fényt vett az itteni srácokra,hogy még egy meleg is hamarabb becsajozik,mint ők :D :D :D
2019. júl. 25. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Olcsóbb lesz a kenyér.
2019. júl. 25. 16:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Most miért. Rendes a csaj,és szerintem el rudom hívni csak én nem vonzódok hozzá..de nem tudom hogy menne e ha összejönnénk.
2019. júl. 25. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
gondolom én, egy melegnek ellentétes neművel d.ugni olyan, mintha citromtortát próbálna enni, mikor nem is szereti.
2019. júl. 25. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Bárcsak lehetne ezt tudattal irányítani...de nem hiszem, hogy lehetséges.
2019. júl. 25. 16:12
 6/13 he84 ***** válasza:
Hát ezt tudatosan irányítani nem lehet. Azért egy esélyt talán adhatsz, próbáld meg, hátha kiderül hogy nem meleg vagy, hanem biszexuális. Csakis akkor fog sikerülni részedről, ha valójában biszexuális vagy, csak még nem tudsz róla. Különben csak barátok lehettek, ami még mindig jobb a semminél, hidd el.
2019. júl. 25. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem vonzódsz hozzá,hogyan lesz szex?Ha nem tudja a lány,hogy meleg vagy,majd elhívod randizni és végül nem sikerül a vonzalom,szerinted hogyan fogja magát érezni,ha kiderül a pasikat szereted?
2019. júl. 25. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Mi történt, elhidegültél magadtól? :D

Coming IN :))

2019. júl. 25. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy meleg...
2019. júl. 25. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Tudod hanyan csalodottak parkereses teren? Megsem valtanak hirtelen nemet hogy “hatha a masik nemmel jobb”. Az emberi hulyeseg nem NEM kerdese... ezt te is bizonyitod...
2019. júl. 25. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!