Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg teljesen máshogy kell meghódítani egy 10/5 és egy 10/8 pontos nőt?
1.) nem írtam, hogy egy 5-ös nem lehet jobb szerető, mint egy 8-as. Sőt...
2.) Én csak feltettem egy kérdést, miszerint nekem az tűnt fel, hogy teljesen máshogy kell meghódítani egy vonzóbb nőt, és a kérdésem arra irányult, hogy más is így látja-e
Amiket írtál tökéletesen igaz.
Na de figyu. Én 5 pontnál tuti nem vagyok több, bár biztos ki lehetett volna úgy sminkelni és fodrászolni, hogy 6 legyek (most nemrég szültem és ez nagyon látszik).
De én pl nem is tudom hová tenni a bókokat, nem értem, mért mondják. Azt az értelmét látom, hogy a fickó megmondja, melyik ruha tetszil neki, akkor tudom, milyen az ízlése, és mit kell felvenni, ha örömet akarok neki okozni.
De hogy a szépeket mondás befolyásolja, hogy összejöjjek valakivel?
Nálam ennek inkább taszító hatása van, vhogy azt éreznèm, vmi negatívat rejteget az a pasi pl szenvedélybeteg, szemèlyiségtavaros, lusta, szexuális problèmái vannak stb.
Értem, de a külső nagyon befolyásolható. Nyilván van nagyon csúnya és nagyon szèp ember, de a kettő között iszonyú sokat számít a beletett munka, tehát, hogy az illetőnek ez mennyire fontod.
Egy 10/5 nőnek a külsejükbe invesztáló, bájgúnár pasik is holt cikik lehetnek, ha a csaj más síkon mozog.
Ti abból indultok ki hogy aki 10/5, annak egy pl 10/9 pasi mekkora jutalom. Pedig abszolút nem.
Harmincasokról beszèlünk, nem iskolásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!