Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg teljesen máshogy kell meghódítani egy 10/5 és egy 10/8 pontos nőt?
Tyű, de primitív vagy.
Nos.. ez személyiségfüggő.
A nő pontértékéhez add hozzá az életkorát. Vonj belőle köbgyököt. Szorozd meg a mell- és a derékbősége különbségével. Végül oszd el a menstruációs ciklusa hosszával.
Így megkapod a naponta szükséges bókok számát, melyeket a nap folyamán egyenletes elosztásban kell adagolni.
Utolsó, ha van kérdés, amiből nem a végső kétségbeesés látszik, és az empátia utáni sóvárgás, akkor ez az.
Aki pontokat lát emberek helyett, annak amúgy sem vagyok tekintettel az érzékenységére.
#15 Az a baj, hogy itt sem nyaliznak a kérdezōnek, nem helyeselnek minden szavára?? Hogy simán leírták a véleményüket? Szerintem nem rosszindulatból van, ha valaki nem ért egyet, nem kell megsértōdni.
Nekem itt nincs olyan szándékom, hogy bàrkit bántsak, de nem helyeselni sem fogok valamire, csak hogy a másik jobban érezze magát.
Nem vagyok kétségbeesett, ha az lennék, nem a 8 pontos nőkről kérdezősködnék :) Sok futó kapcsolatom van mostanság. Lehet játszani az agyunkat, hogy "hűű de bölcs vagyok, én nem pontozom a nőket", de erre csak annyit mondok: ha neked egy címlaplány és egy szétfolyt dagi nő között nincs különbség, akkor jó nagy barom vagy. Te ugyanúgy szortírozod a nőket, max nem pontozod számok alapján, felőlem használhatod az abc betűit is, vagy csak egyszerű nyelvtani mellékneveket, a lényeg ugyanaz.
Csak érdekelt, hogy más is így látja-e hogy máshogy kell meghódítani egy szebb és máshogy egy átlagosabb nőt. Ennyi. Ha akarom, megbeszélem a barátaimmal is egy sör mellett ugyanezt, nem probléma. Csak idegenek véleményére voltam kíváncsi. Szóval köszönöm azoknak akik értelmes hozzászólást írtak. :) A sok kommenthuszárnak meg kívánok sok-sok 10/2-es nőt még az életben, ha már úgysincs pontozás és úgyis mindegy mert nem ez számít :D
Nem az a baj hogy az egyik nő jobban tetszik, mint a másik, hanem hogy azt hiszed, ettől függ, hogy hogy kell "meghódítani".
Továbba a Te korodbeli nőknél már bőven nem csak ez számít. Egy szépen ápolt, vonzó személyiségű, rendezett hátterű, etotika szerető - szerinted 5 pontos - nő sokszor jobb pasikat vonz, mint egy zűrös életű 8-as.
Picit egysíkúan látod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!