Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk, alacsony, csúnya, anyukám pici típusú férfiak tényleg ennyire válogatnak?
Tomi haverom szerintem csúnya gyerek és alacsony is, 160 centi kB. 36 éves és egy barátnője sem volt, szerintem szűz még, hiszen csak a legjobb, legszebb nőket tartja vonzónak, volt már hogy átlagos lány adott volna neki esélyt, de úgy elhajtotta mint a sicc.
Ez mennyire jellemző az ilyen férfiak körében?
Létezik, előfordul, ismerek ilyen férfit, aki alacsony, nem jó képű, sörhasú és mellé még nevetséges is, mégis a 10-20 évvel fiatalabb, kimondottan vonzó nőknél akar sikert.
Viszont a fordítottja sokkal inkább jellemző: jóképű, sportos, normális, kedvelhető kollégám kb csak 165 cm lehet és szemmel láthatóan nagy hátránnyal indul az átlagos nőknél.
Egyébként meg nemtől független jelenség ez, 40+ nagyon kövér kolléganőnek csak a 20 - max 30 éves kockahasú, jóképű, legalább 190 centis férfi méltó.
Mindenki úgy keres és válaazt, ahogy akar a saját felelőssége.
Szerencsére jóképű vagyok, viszont aki szerint a másik nem 10szer a szintje alatt van, annak vagy valamilyen defektje van vagy pedig elfogult.
Jóindulatúan feltételeztem, hogy csak elfogult vagy, mert lány létedre a lányokat szereted (amivel amúgy semmi gond), de úgy látszik, hogy g eci sötét vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!