Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi Sorstársaim! Hogyan teszitek magatokat túl rajta, hogy nincsen sikeretek a barátnő keresésében? Hogy nemigen randiztok, a többiről már nem is beszélve?
Figyelt kérdés
Nem találok olyat személyt, akivel összepasszolnék, kölcsönösen megfognánk egymást. Igen..nem vagyok egy Adonisz, de sok olyan párt látok, ahol a férfi szintén nem az. Körülöttem lévő emberek nem értik, mert viszonylag társasági életet élek, illetve sok emberrel találkozom munka közben is. Utálom magam emiatt, talán gyűlölöm is, állandóan ezen agyalok.2019. júl. 23. 23:18
11/16 anonim válasza:
Megtanultam könyvből és a netről csajozni. 21 éves koromig én is szűz voltam. Angolul könyvtárnyi irodalma van a helyes csajozásnak szinte ingyen. Egyszer vettem 2 erről szóló könyvet kb 10 ezer forintnyi dollárért, de amúgy soha nem költöttem rá pénzt
12/16 anonim válasza:
Egyszerűen. Nem utálom magam és nem kattogok, vagy drámázok ezen, mert nincs semmi értelme. Elém abeletek a saját kedvem szerint.
13/16 anonim válasza:
Sosem volt ilyen gondom! Nem vagyok ikyen balf...!
14/16 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed... gyűlölöd önmagad. Elsőnek önmagaddal kéne megbékélni, elfogadni magad. Hogy szeressen valaki és tiszteljen , hogyan bízzon benned ha te se bízol magadba.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De még nem adtátok fel, ugye? Hát igen, ezen kéne dolgoznom, de bizonyos feltételek miatt nem megy. Nem oszt mindenkinek egyforma, nyerő lapokat az élet sajnos..
2019. júl. 25. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!