Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt rinyálnak a sikertelenségük miatt, azok mégis miféle nőknél próbálkoztak?
Konkrétan írd már le nekem, hogyan néztek ki azok a nők, akiknél próbálkoztál. :)
Eddig egyikőtök sem írt konkrétumokat.
Jó a kérdés, ezen már bevallom én is gondolkodtam :D
Bár nőként nem nekem szól és nem is szándékozok rá válaszolni, csak reagálni szeretnék pl. a 2-es válaszolóra, hogy én meg pont fordítva szoktam lenni. Rendes, normális nőnek tartom magam, és mindig sikerül egy bunkó paraszttal összekeverednem :D Sőt, volt olyan kapcsolatom ahol a párom azt sérelmezte, hogy miért nem hisztizek?! Először nem értettem a problémát. Majd kiderült, hogy neki furcsa, hogy én nem hisztizek, ha ő pasis programot szervez, meg nem hívogatom óránként (miért is tenném?!). Majd végül ezen csodás okok voltak a szakításának egyik fő problémái. Szerinte én "túlságosan" is rendes vagyok és ilyen csak a mesébe van .... :| :D
25/N
- próbálkoztam 30 éves gátlásos szűzlánynál
- huszonéves kis szürke egérkénél
- buszon nem túl szép lánynál
Na én leírtam, most már ismerkedünk? Rendes lányok írjatok!!
Mire gondolsz kérdező?
Szerintem sikertelenül élményt szerezni bárkinél lehet. A sikertelenség oka lehet az is, hogy nem volt komolyan vehető a férfi, nem bízott meg benne a nő. Az az érzésem, hogy neked van egy sztereotip gondolkodásod, amelyben tipikusan abban látod a problémát, hogy "10/10 lányoknál" próbálkoztak, akiknek nem voltak elég jók.
Szerintem a társkeresés ennél bonyolultabb. Pl. én sem tartom magam olyan jó nőnek, de ettől még nem jövök össze fűvel-fával, aki bepróbálkozik nálam. Nem tartom szuper személyiségnek magam, mégis visszautasítok bárkit, nem igazán értem, hogy miből gondolod, hogy csak top csajok utasíthatnak vissza egy férfit.
Kérdező, eljönnél velem randira?
Na, most már tudod milyen nőknél próbálkozom. Hehehe
Persze, elmennék.
hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!