Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap keresi a társaságomat, de mégsem lép semmit, hogy valami történjen köztünk. Mit kellene tennem, hogy végre történjen valami?
Figyelt kérdés
Gondolom nem közömbös irántam, ha minden nap keres személyesen. Én vagyok a nő. Én nyitott vagyok rá, nem játszom a jéghercegnőt.2019. júl. 22. 21:02
1/7 anonim válasza:
Lehetőségek
1.Tényleg csak barátként kedvel
2.Van valakije
3.Meleg
4.Más érdeke fűződik az ismerettségetekhez
2/7 A kérdező kommentje:
A meleg dolgot és az érdekből jönne opciöt kizárnám. Nekem az is fura lenne, hogy felnőtt férfi létére barátkozna csak, főleg úgy, hogy a hét minden napján személyesen felkeres. Nem hiszek a felnőtt korban kialakuló férfi és nő közötti barátságokban.
Lehet van valakije, de akkor megint nem értem mi értelme ennek.
2019. júl. 22. 21:12
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, csak még nem akar komoly kapcsolatot.
Vagy olyan típus mint én(igaz ez ritka),hogy előbb meg akar ismerni, és csak aztán megy bele jobban a dolgokba.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem már a megismerés része megtörtént. Nagyon sok ideje megy már ez. Elég nagy a korkülönbség köztünk, de jócskán nem vagyunk már kamaszok.
2019. júl. 22. 21:19
5/7 anonim válasza:
Akkor szerintem a van valakije játszik... volt ilyenben részem és a barátnőim is számoltak be hasonlóról. A pasinak ez egolegyezgetés... ha sarokba szorítanád, minden letagadna, hidd el, még ennél egyértelműbb helyzetekben is letagadják, hogy bármit is akartak volna...
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ilyen érzésem van. Ha rákérdeznék tuti mindent tagadna és hülyének próbálna nézni.
2019. júl. 22. 21:39
7/7 anonim válasza:
Hány éves vagy te és ő? Lehet, hogy hajlik egy félrelépésre, vagy simán csak nem akar kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!