Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret? Ez mindig így van? S mit tehet az a fél aki jobban szeret? Ez nem rombolja szét a kapcsolatot?
Én azt láttam, hogy ha a férfi szeret jobban, azt a nő talán kevésbé viseli.. de írjanak nők is hogy ők ezt hogy látják...
Ha egy nő szeret jobban, azt valahogy szerintem ő jobban "viseli", mintha fordítva. De lehet hogy csak rossz tapasztalat.
Nincs olyan, hogy jobban. Mindenki máshogy szeret és mindenkinek máshogy néz ki a "maximum" szeretete. Egy valóban jó párkapcsolatban mind a két fél egyforma erősséggel szeret, a maximummal ami telik tőle. De ennek lehet két teljesen más megnyilvánulása.
Az a baj, hogy az emberek ezt nem akarják megérteni vagy megvizsgálni. Tipikus példának szoktam hozni amikor valaki annyira szeretné, hogy a párja virágot vegyen neki, hogy észre sem veszi a többi 100 gesztust amivel a párja kifejezi a szeretetét. Tehát csak azt nézi, hogy a párja biztos nem szereti annyira mert nem vesz neki virágot, ezzel pedig az egész kapcsolatot szétcseszi és teljesen feleslegesen bszogatja a párját meg aggódik.
Hogyha jó a kapcsolat akkor mindkét fél ugyan annyira szereti a másikat. De meg kell nézni és el kell fogadni, hogy a másik fél ezt máshogyan fejezi ki és más neki a maximum szeretet.
Első: én nőként úgy érzem most én szeretek jobban. Nehezen viselem.
De volt úgy éreztem a másik jobban szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!