Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar annyira gyereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar annyira gyereket a párom? Megbeszéltük hogy később lesz neki már most kell de nem értem miért. És én most mitcsinaljak?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt.

Én még kettesben akarok vele lenni, utazni, bulizni ahogy eddig.

Mindennap elmondja 5x hogy neki kell kisbaba.

Ha mondom hogy még picit várjunk akkor látom hogy ideges lesz és mondja hogy mire várjunk megvan minden, pénzünk van, dolgozunk.

Mikor mentem fogamzásgátlóert mert már elfogyott nagyon mérges volt és mondta hogy minek az

Én 24 vagyok ő 27

2019. júl. 15. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen mindenkinek más a felfogása a házasság témáról de szerintem aki fél házasodni az nem elég megbízható arra hogy gyereket vállaljon. A gyerek sokkal nagyobb elköteleződés (kéne hogy legyen) mint egy baba. A házasság vissza csinálható a gyerek nem.

A másik hogy nem tudtunk meg sokat a kapcsolatról. Együtt élnek e ha igen mióta? Látja e a gyermekei apját a kérdező a párjában?

Ezen felül pedig egy terhességbe se szép dolog bele kényszeríteni valakit. Mint írtam a gyerek nem visszacsinálható. Ha a kérdező még élni szeretne és nem érzi késznek magát egy gyerekre őrültség lenne vállalni egyet. Ha ezt a párja nem érti meg ott gondok vannak.

2019. júl. 16. 06:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Peeersze. A gyereket szülje neki azonnal, mert neki baba kell, de azt mégis hogy képzeli, hogy házasságba kényszeríti. :D
2019. júl. 16. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:
#10 Tényleg? És gyerekvállalásra kényszeríteni valakit? Azt nem lehet visszacsinálni, mint egy esküvőt. Ha a pasi nem szereti annyira, hogy elvegye feleségül, ne akarjon vele gyereket.
2019. júl. 16. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztos szeretnèl gyereket?

Vizsgáld meg magad és őszintén.

Ha nem tudtok megegyezni akkor szerintem szakìtás lesz.

Ha annyira akar gyereket akkor vagy kompromisszum vagy szakítás.

2019. júl. 16. 09:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"de belekényszeríteni valakit a házasságba, az egy oltári nagy baromság, meggondolatlanság."

Persze, ahogyan hazassag nelkul gyereket szulni is az velemenyem szerint.

2019. júl. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!