Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy várnátok Őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy várnátok Őt?

Figyelt kérdés

Most fogunk együtt aludni először a baratommal. Mindkettonknek volt már több eves kapcsolata. Holnap este jön at hozzam. Ti hogy várnátok? Mindketten romantikus alkatok vagyunk, szeretjük a szeretgetest, aranyos dolgokat.. így nyilván azt is szeretnék bele vinni.

Arra gondoltam, hogy felveszem a selyem kontosom, selyem halo ingem és gyertyákkal varom. Megveszem a kedvenc üdítőjet, valami kis nasi, bor és akkor szépen megcsinálom magam (látott már smink nélkül de nyilván nem teljes sminkben lennék, hanem csak szempilla spiral, hajamat kivasalnam).

És akkor beszélgetnénk, össze bujnank.. persze szexrol is lehet szó. Sőt..

Szerintetek ez milyen lenne? Szeretném romantikussa, de közben szexivé tenni az egészet.

Vagy ti hogy várnátok Őt?

24N, 26F

2019. júl. 13. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Főzzél valami finomat. 🙂
2019. júl. 13. 17:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnap csak este jön at, így a főzés kilőve. De köszönöm! Azt majd legközelebb! :)
2019. júl. 13. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is az jutott eszembe, hogy főzzél is valamit még ezek mellé, amúgy jó!
2019. júl. 13. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszt, sajnos a főzés most kizarva! Olyan időpontban jön, hogy most nem tudok. Sajnos úgy nem erek rá aznap. De a többi megfelelő? :)

Vagy vegyek fel inkább egy sima polot és kis nadrágot? Nem tudom melyik lenne a jó :)

2019. júl. 13. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ne pólót és kisnadrágot, azt, amit írtál. Persze, igen, megfelelő. Se nem túlzás, se nem kevés.

Jó így.

2019. júl. 13. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! Akkor úgy lesz ahogy elterveztem! :)
2019. júl. 13. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha van egy szép combfixed, bevetheted azt is. Ő is majd szépen megcsinál.

32/f

2019. júl. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!