Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemtudtam mar hova fordulni, ezert is vagyok kivancsi a velemenyetekre,eggyut vagyok lassan a parommal 3 hónapja, imadom nagyom szeretem ot, normalis stb .. de olyan ritkan talalkozunk, egyheten max ketszer... most a barataival elment nemreg 3 napos nyaralasra, a szuleim nemtudjak h vele vagyok meg.. csak anyum, igy nemis hivott magaval, nem az zavar h elment, hanem h abba a 3 napba engem bele se szoritott..... igy lassan mar masfel hete nemlattuk egymast, 12 orakat dolgozik de.pl ma is szabadnapos, es erre megy bulizni a barataival.. annyit nemond h elem.jon mivel kocsija van h lasson legalabb 10 p.re elegge zavar... h nem is hianyzom neki?nallandoan irja mennyire szeret meg h hianyzom neki, es h vegre ket nap mulva lassuk egymast... oszinten? Nemis varom a talalkozót mert utana jopar napig.megint nemlatom kb, kezd elegem lenni, es azt hiszem betalalok neki.. elozo kapcsolatomban nagyon sokat szenvedtem nem akarok most ujra... h hanyagolnak stb... szerintetek ez normalis ? V en reagalom.tul az egeszet.. ???
2019. júl. 12. 23:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Aki szeret az nem azon van hogy lasson??? Mindenaron?...
2019. júl. 12. 23:23
 2/7 he84 ***** válasza:
43%
De igen, általában aki szeret, az minél többször látnui akar, veled akar lenni, főleg eleinte. Ám ettől még lehetnek barátai is, akikkel szintén együtt szeretne lenni, ezt próbáld megérteni. Ha túlzottan nyomulsz rá és ha ez neki sok lesz idővel, akkor lehet hogy nem fogtok sokáig együtt maradni. Csak mert párkapcsolat, attól még mindenkinek kell magánszféra, más dolgokkal való időtöltés is.
2019. júl. 12. 23:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Én engedem is a barataival... de az h heteket nemtalalkozunk... es miatta de o.allandoan aztirja hianyzol... egyheten kb 3szor szabad, de abba en mimdig 1 2 szer ferek bele, es mar.odaig jutottam.enis h kitalalom ide.megyek oda.es.lemondom a talit.
2019. júl. 12. 23:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Leginkabb az a erzes van bennem, h a baratai sokkal jobban hianyoznak neki mint en, eddig nemszoltam neki, de most betelt a pohar es ki.fogom osztani ezert h ido kell nekem:( hanyagoljuk most ez stb.. szeretem de milesz kesobb? En leszek mindig az utolso? Ne ertsd ferre nemvagyok egy pioca aki barkire ra akaszkodik sott.. meg torelarom is h ne velem legyen ne velem foglalkozzon allandoan, de ra kezdek ebredni a igazsagra h az aki megorul a masikert foleg.igy az elejen, az nem.ilyen.
2019. júl. 12. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem reagálod túl.Van egy barátnője mutiba,de a barátok fontosabbak.Írni,hogy szeretlek bárki tudja,pár szót kell bepötyögni.Vagy írni könnyebb neki,mint aztán ki is mutatni.Gondolom nem érzi a fontossági sorrendet,mert Te biztos pontként akkor is ott vagy ha a haverok érdekesebbek.Beszéld meg vele,tök jó hogy azt írja szeret,de Te nem érzed.Van lehetőségetek,akkor se zsúfol be a napi programjának.És ez így önbizalomromboló.
2019. júl. 13. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
3 alkalomból 1-2t rád szán, szerintem ez bőven elég. Ne akard kisajátítani.
2019. júl. 13. 08:43
 7/7 he84 ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de egyáltalán nem az látszik továbbra se, mintha elfogadnád azt, hogy a barátaival, haverjaival is szeretne lenni. Ők is fontosak neki, csak másképp, ezt el kell fogadnod. Az egyik válaszolónak igaza van részben, mert eléggé úgy tűnik, hogy ki akarod őt sajátítani, ami nem helyes. Sőt, szerintem kissé féltékeny is vagy a barátaira, ez sem helyes. Azért 3-ből 2 alkalom veled az bőven elégnek kéne legyen, inkább örülj neki. És ne legyél vele durva, nem kiosztani kell, hanem normálisan megbeszélni őszintén, ha van valami és persze eközben is figyelembe kell venned a másikat. Ha kiosztod, leszólod őt, attól nem lesz jobb, hanem nagyobb eséllyel rosszabb lehet. Az is lehet, hogy neki más a szeretet nyelve a tiedhez képest és talán hozzád képest neki valamivel kevesebb szóüksége van arra, amire neked van szükséged. Még ha szerelmes is valaki, lehetnek eltérő szeret nyelvek, eltérő mértékű vágyak személytől függően. Ezt jobb lenne elfogadnod és inkább becsüld azt, ami van. Ha pedig beszélsz vele, akkor normálisan, ne kiosztva, már elmondtam miért.
2019. júl. 14. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!