Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleeshettem olyanba aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleeshettem olyanba aki nem is az esetem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel futólag szoktam találkozni olyan helyen ahova rendszeresen járok és olyanok vagyunk, mint a tűz és víz. Néha jól eldumálunk, néha elküldjük egymást melegebb égtájakra. Ez így megy már egy ideje. Nem rég szakítottam párommal és újra randizgatok, viszont bármikor összefutok ezzel a lánnyal, onnantól fogva csak rágondolok és pozitív értelemben (Volt már, hogy egy randi alkalmával is ő járt az eszemben, nem pedig a lány akivel randiztam.). Ezt viszont azért is furcsálom, mert a csaj egyáltalán nem az esetem és még csak felhőtlennek sem mondható a kapcsolatunk, nem vagyunk barátok, se egyéb. Ez mitől lehet?
2019. júl. 11. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nemrég voltam hasonló szituációban lányként. Magam sem értettem, hogy mi a frász történt velem. Az egyik felem húzott felé a másik tiltakozott. Egyszerre szerettem és utáltam is.
2019. júl. 11. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
És nálad mi lett a végeredmény? Vagy mit kezdtél vele. Csak azért kérdem, mert ezzel a szituval nem tudok mit kezdeni. Ez számomra teljesen új, furcsa és értelmezhetetlen, hogy egy olyanon kattog az agyam akin elméletileg nem is kéne.
2019. júl. 11. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
3 hónapig voltunk együtt. Előbb utóbb erősebb lett az az érzés, hogy mit keresek mellette . Mai napig nem tudom mi volt ez. Az ,,ideálom,, teljes ellentéte volt.
2019. júl. 11. 14:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted próbáljam meg elhívni randizni és nézzük meg mit dob a gép? Bár mondjuk az is érdekes lesz, mert amióta így látom őt, azóta leblokkolok. A legelső barátnőm óta nem volt ilyen, az pedig nagyon régen volt. Valami nagyon elromlott bennem. :)
2019. júl. 11. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ha ilyen érzéseid vannak akkor mindenképp próbáld meg. Én is így tettem és nem bánom mert így nem agyalok rajta, hogy mi lett volna ha. Szóval mit veszíthetsz?

Még lehet jó lesz az :)

2019. júl. 11. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazad van. Próba, szerencse. Köszönöm. :)
2019. júl. 11. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Sok sikert :)
2019. júl. 11. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem "beleeseés", csak vonz, mert új neked. De próbáld meg és írd meg, mi lett. :)
2019. júl. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!