Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha sosem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha sosem akarja levenni?

Figyelt kérdés

A pasim a poloját.

1 eve vagyunk egyutt minden rendben van de a polojat szex kozbe sose veszi le. Sosem lattam meg polo nelkul.

Hogyan erjem el hogy ez valtozzon?

19 L

2019. júl. 8. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Itt s nyár, menjetek strandra.
2019. júl. 8. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak beszéddel tudod megnyugtatni.

Hogy szereted úgy, ahogy van, eddig is mellette voltál, nem tud olyan dolog lenni a póló alatt ami miatt változna a vonzalmad, szeretnéd meztelen felső testtel is ölelni stb, stb.

2019. júl. 8. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tele van pattanással és szégyelli, nem?
2019. júl. 8. 15:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az ok de olyan makacs es engem ez nagyon bánt mert tényleg nem tudna olyat mutatni ami miatt ne akarnám őt.

Köszi a válaszokat

2019. júl. 8. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vedd le róla te.

Tusoljatok együtt.

Menjetek strandra, szaunába, wellnessezni.

2019. júl. 8. 15:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Hidd el probáltam de nem engedi.
2019. júl. 8. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Szégyelli a fél négyzetméteres "Szeretlek Mari" tetoválást a hátán.
2019. júl. 8. 16:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nincs megelégedve a testével vagy van valami bőr hibája amit szégyel. Nekem achne volt és még most is eléggé meglátszódnak a hegek ez eléggé zavar. Nem szeretek strandolni vagy félmeztelenül mutatkozni mások előtt. De akit ismerek vagy a barátom az előtt sosem feszengek és nem zavar ha meztelenül lát. Már elfogadtam magam ennyi.
2019. júl. 8. 16:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Hagyd rá,ne akard megváltoztatni.Nekem az exem szintén nem volt hajlandó előttem levetkőzni,nem erőltettem.5 évig voltunk együtt,egyszer sem láttam teljesen meztelenül,pedig jó teste volt
2019. júl. 8. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Hagyd magadon a pólót :)
2019. júl. 8. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!