Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelent valamit ha tul sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelent valamit ha tul sok az ismerőse?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel ismerkedem , társkeresőn ismertem beszélünk egy ideje hamarosan találkozunk. Viszont ami kicsit furcsa hogy van facebookon kb 1500 ismerőse annak a háromnegyede csávok, tegnap óta pedig azt néztem hogy kb 20al gyarapodott ez a szám. Azt mondja hogy bejövök neki meg komoly kapcsolatot akar de nekem van egy furcsa megérzésem ezzel kaocsolatban . Ennyi férfi közül pont én rám esik a választása társkeresön? Most én látom rosszul ?

2019. jún. 30. 20:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Van gyereke is egyedül neveli , közelit a 30 hoz már , nem tudom a megérzéseim azt mondják hogy nem.kéne komolyan venni , még nem találkoztunk de már küldött meztelen képeket ezt sem tartom biztatónak ha komoly kapcsolat alakulna
2019. jún. 30. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan férfi van, aki bejelöl egy csomó ismeretlen nőt és sok olyan ember van nemtől függetlenül, aki mindenkinek visszaigazol. Mindkét típus beteg.
2019. jún. 30. 20:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Naponta tölt fel szelfiket persze rengeteg likeot kap ls bókokat is amire vevő is mindenkinek válaszol.
2019. jún. 30. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha zavart a mesztelen kép akkor nem kellett volna megnézni sem.😂
2019. jún. 30. 21:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Látom leragadtad a lényeget,én arra vagyok kiváncsi higy egy ilyen nő képes lenne ezek szerint hűségesnek lenni?
2019. jún. 30. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
4,5 is én voltam(14)
2019. jún. 30. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
83%

EQ-ja nincs a toppon, az biztos. Aki kívülről próbál egót és önbizalmat szerezni, az érzelmileg gyenge, és tudattalan magával. Könnyen befolyásolható. Nem vele tervéznék családot alapítani.

A sok ismerős amúgy önmagában nem mond semmit, csak annyit, hogy ő egy nyitott érdeklődő extrovertált személyiség. Viszont hogy ezt mire használja, ja... azt kifejtettem már.

2019. jún. 30. 22:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Játszik, ne dőlj be neki. Azokat a képeket másoknak is elküldi, másoknak is vetít az tuti. Gondolom élvezi, hogy nagy figyelmet kap, az egojanak kell, mivel egyedül maradt. Egy ilyen nő komoly kapcsra alkalmatlan, most éli ki a függetlenségét, játszik, mesterkél, végül max kihasználja a férfit aki bedől neki. Engedd el minél előbb. Vagy csak úgy nézz rá, mint alkalmi, mert max azt keres, de azt mással is. Elvált 30-as nő vagyok, gyerekkel, így viselkedni tudod ki merne, hát mit mutat magáról... Hogy egy hogy is írták, ribizli. Nem kell minden elvált nőt sajnálni. A fesz sokat elárul a másikról. Te is látod, hogy gáz, hidd el, tényleg az. Tilsd le, és felejtsd el, mielőtt késő lesz, és bánni fogod, hogy belekezdtél. Inkább olyat keress aki hozzád hasonló.
2019. jún. 30. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!