Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért lett az ismerőse? Mi szükség erre?
A barátom régebben kavart egy csajjal akivel végül nem lett semmi komoly. A csaj bosszúból letorolte facebookrol.
A barátom egy két hónapja levette az ismerőseit hogy senki ne láthassa.. Ami nekem fura volt. Pár napja megosztott egy cikket és láttam hogy ez a lány aki elvileg nem is ismerőse belájkolta.
Tehát tuti bejelolte újra.
Kérdezem én mégis minek? Annyira bosszantó az ilyen valaki magyarázza már el mire jó ez? Én se jelölgetem azokat akikhez volt közöm mert szerintem felesleges meg ha haragban váltak el akkor meg főleg..
Gyanítom hogy a párom ezért vette le az ismerőseinek láthatóságát hogy ne lássam? De mire jó ez?
Alapvetően bízom benne de ha valamit ennyire titkolnak..
Ezek szerint volt már többször is ilyen...
32/f
Apja elhagyta őket mikor 5eves volt. Kutakodo barátnője? Hát összesen egyetlen barátnője volt még 18 évesen egy évig.. A többi mind csak csajozás volt.. Semmi komoly.
Én vagyok az első komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!