Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most miért lett az ismerőse?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért lett az ismerőse? Mi szükség erre?

Figyelt kérdés

A barátom régebben kavart egy csajjal akivel végül nem lett semmi komoly. A csaj bosszúból letorolte facebookrol.

A barátom egy két hónapja levette az ismerőseit hogy senki ne láthassa.. Ami nekem fura volt. Pár napja megosztott egy cikket és láttam hogy ez a lány aki elvileg nem is ismerőse belájkolta.

Tehát tuti bejelolte újra.

Kérdezem én mégis minek? Annyira bosszantó az ilyen valaki magyarázza már el mire jó ez? Én se jelölgetem azokat akikhez volt közöm mert szerintem felesleges meg ha haragban váltak el akkor meg főleg..

Gyanítom hogy a párom ezért vette le az ismerőseinek láthatóságát hogy ne lássam? De mire jó ez?

Alapvetően bízom benne de ha valamit ennyire titkolnak..

2019. jan. 7. 10:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Talán volt alkalmuk jobban megismerni egymást. Amúgy mi lenne, ha ezt vele beszélnéd meg?
2019. jan. 7. 10:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt nem akarom hogy az jöjjön le mekkora féltékeny vagyok és hisztis.. Meg tulreagalom
2019. jan. 7. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Szembesítheted azzal, amit láttál, ettől még nem vagy hisztis, ha amúgy tudod nyugodtan kezelni a helyzetet.
2019. jan. 7. 11:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Én tudom nyugodtan kezelni, csak ő az aki ezzel jönne hogy féltékeny vagyok... Stbstb.
2019. jan. 7. 11:17
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Ezek szerint volt már többször is ilyen...

32/f

2019. jan. 7. 11:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Csajos ügy nem. De sokszor van hogy rákérdezek valami kényesebb dologra és ő akkor úgy veszi hogy kutakodom. Meg hogy számon kérem. Meg túl kíváncsi vagyok sokat kérdezek.... Stb pedig nem. Én őszinte vagyok vele, és el merem mondani a dolgokat. Ő meg..
2019. jan. 7. 11:22
 7/14 anonim ***** válasza:
Volt már kutakodó barátnője? A szülei nem nőttek nagyon a fejére?
2019. jan. 7. 11:26
 8/14 A kérdező kommentje:

Apja elhagyta őket mikor 5eves volt. Kutakodo barátnője? Hát összesen egyetlen barátnője volt még 18 évesen egy évig.. A többi mind csak csajozás volt.. Semmi komoly.

Én vagyok az első komoly.

2019. jan. 7. 11:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a helyzet. Az én exem is eldugta az ismerőseit előlem, előtte persze ott is volt egy bizonyos csaj. Később kb ilyen lájkolós hülyeségen buktak le. De még akkor is ment a tagadás, meg hogy én vagyok a hülye, végül kiderült, hogy mégsem.
2019. jan. 7. 11:29
 10/14 A kérdező kommentje:
9es akkor szerinted mit csináljak?
2019. jan. 7. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!