Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most miért lett az ismerőse?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért lett az ismerőse? Mi szükség erre?

Figyelt kérdés

A barátom régebben kavart egy csajjal akivel végül nem lett semmi komoly. A csaj bosszúból letorolte facebookrol.

A barátom egy két hónapja levette az ismerőseit hogy senki ne láthassa.. Ami nekem fura volt. Pár napja megosztott egy cikket és láttam hogy ez a lány aki elvileg nem is ismerőse belájkolta.

Tehát tuti bejelolte újra.

Kérdezem én mégis minek? Annyira bosszantó az ilyen valaki magyarázza már el mire jó ez? Én se jelölgetem azokat akikhez volt közöm mert szerintem felesleges meg ha haragban váltak el akkor meg főleg..

Gyanítom hogy a párom ezért vette le az ismerőseinek láthatóságát hogy ne lássam? De mire jó ez?

Alapvetően bízom benne de ha valamit ennyire titkolnak..

2019. jan. 7. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Írj rá esetleg a csajra, ő hátha bevallja mi van. Bár kicsi rá az esély, de nem véletlenül állította be, hogy ne lásd az ismerőseit. Így vagy úgy, de hülyére vesz a párod.
2019. jan. 7. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes nekem normális férfiként nincsenek ilyen letiltásaim-feloldásaim...

Hogy lehet ez?

2019. jan. 7. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezekről a dolgokról a pároddal kéne beszélgetned, nem idegenekkel. Miért nem magától értetődő az, hogy aktívan próbáljátok kiszűrni az ilyen problémákat és megbeszélni, hogy ki tudjátok alakítani a kölcsönös bizalmat? Nem tűnik furcsának neked, hogy pont attól az embertől nem mersz/akarsz megkérdezni ilyesmit, akihez elvileg a legközelebb kéne állnod?
2019. jan. 7. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem.engem.kérdeztél,tudom☺.Én a helyedben letörölném magam a fbról,és akkor lenne valami bizalom a kapcsoltabn,és nem kutakodnál,vájkálnál,napi szinten nem rágnád a körmöd hosszù órákig,nincs hajtépés,hogy aztán.őrületbe kergesd saját magad,hogy most mi van.Mert ha akarsz mindig talál vapamit az ember lánya(N)
2019. jan. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!