Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ha elsőre elutasítoak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha elsőre elutasítoak vagytok, másodikra volt hogy igent mondtatok egy férfi közeledésére?

Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem.Jól átgondolt választ adok mindig.
2019. jún. 29. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha már konkrétan nem a válaszom akkor az NEM! Ha azt mondom még nem tudom, akkor van némi esélye.
2019. jún. 29. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha elsőre kulturáltan elutasítok valakit, akkor másodjára elküldöm a pitsába. Ugyanis soha nem véletlenszerűen utasítom el az embereket, hanem nyomós okom van rá, ha pedig ennek ellenére tovább próbálkozik, az azt jelenti, hogy sz#rik arra, amit mondok, csak az legyen, amit ő akar, amit én személy szerint képtelen vagyok mosolyogva, úrinőként, mások hímestojás lelkivilágára ügyelve elviselni.
2019. jún. 29. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

A nok jobban kivannak idegilek ha nincs pasijuk nint a ferfiak ha nincs baratnojuk. csak keretik magukat sokszor hidd el.

30 f

2019. jún. 29. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó,a kérdés LÁNYOKNAK szólt.Én elfogadom,ha te nőnek tartod magad/meleg vagy,de attól még nem leszel járatos a témában.
2019. jún. 29. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Igen, de nem másodjára, hanem kb. századjára. Ha kidobtam az ajtón, visszamászott az ablakon. Sose szerettem, csak végül úgy gondoltam, olyan kedves fiú, végső soron nem lesz nekem vele olyan rossz sorom.

Borzalmas volt vele élni. Nem volt az igazi párkapcsolat. De jobban járt volna, ha nem erőlteti annyira az egészet, mert végül szakítottam vele.

2019. jún. 29. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Ha azt mondom, hogy nem, akkor az nemet jelent. Akkor is, ha még 20x megkézdezi. Ha pedig nyomul a nem ellenére is, azt már egyenesen visszataszítónak találom. Nem bírom se a taktikázást, se a játszmákat.

32/N

2019. júl. 1. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Privátban jött a kérdés, de privátra privátban nem válaszolok, úgyhogy inkább itt:

"Minden nem egyből nem nálad? Miért?"

Annak, hogy nemet mondok, mindig van/volt olyan oka, ami nálam a "nem fér bele" kategóriába esik. Ilyen pl.:

- dohányzik

- ittas

- odajön úgy, hogy köszönés nélkül odaböffenti: Járunk?

- beszélgetünk kb. 3 perce, és már én vagyok az ő bébije, meg kicsije

- beszélgetés közben kiderül, hogy valami olyan dologban, ami számomra fontos, nem értünk egyet

- nem szimpatikus

Nem folytatom a listát, lényeg, hogy vannak dolgok, amik nálam kizáró okok. És nincs az, hogy de majd megváltozik, meg miattam változtat, mert miattam senki ne változzon, ha saját maga miatt erre nem képes illetve hajlandó, akkor miattam sem fog menni.

Oltári nagy mázlim, hogy megtaláltam azt a pasit, aki nekem megfelel, igaz, hogy vannak hibái, ahogy nekem is, de azok olyanok, amiket tudok tolerálni.

32/N

2019. júl. 2. 11:48
 9/9 anonim válasza:
0%

"Ha azt mondom, hogy nem akkor nem..."

Bohóc p1cs4k. Kelletik magukat, aztán meg p1csognak, hogy rájuk másznak.

Ha meg valaki ért a szóból és feladja, akkor az a baj, hogy nem harcol meg a lyukért... "könnyen feladja"...

(esetleg fél hogy "sexulálzaklatást" varnak a nyakába")...

Én mindég azt mondom: "OK, akkor b4sszá1 magad... Én meg majd megkapom az ötször jobban kinéző prostit ami teszi is a dolgát és be is jön.

2019. dec. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!