Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Van egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy pasi akivel pár hónapja ismerkedtem meg első találkozásra izzott közöttünk a levegő.

Figyelt kérdés

Mondhatni első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről.De ő most lépett ki egy hosszú kapcsolatbol és miután szakítottak az exével nem költöztek szét.Én mondtam neki, hogy engem ez nem zavar , nem vagyok féltékeny tipus.Többször is találkoztunk már csókolózáson kívül nem volt még semmi és én ezt becsülöm benne , hogy nem csak szexelni hanem megismerni akar első sorban.A távolság miatt ritkán tudunk találkozni.Én úgy érzem teljesen beleszerettem. De ezt sose mondtam neki.Azt említettem , hogy várok rá és ő erre azt felelte, hogy ne várjak rá mert majd alakul ahogy alakul.

Ez a mondat széttörte a szivem miután lassan 5 hónapja várok rá..

És gyanítom, hogy újra összejött az exével , de nekem nem említi.

Attól félek , hogy ő nemtud elszakadni az exétöl és én csak amolyan bú felejtő lennék számára ha összejönnénk. Akit igazábol nem szeret csak , azért lennék hogy ne érezze magát egyedül de mindeközben én meg teljes szívemböl szeretném. 18/L

2019. jún. 28. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy mit mondunk, jó eséllyel belebolondultál a srácba, szóval úgyis vele maradsz. Amúgy pacsi a srácnak! :D
2019. jún. 28. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól látod te mi folyik itt! Illetve majdnem: neki nincs exe mert nem is szakított.... De az a csaj SEM egy büszke típus... elnézi hogy veled (vagy még mással is) vígasztalódik borúsabb időszakban.
2019. jún. 28. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem szakítottak. Te a 3. Fél vagy.

Szerintem ennek alaposan járj utána. Ő hány éves?

2019. jún. 29. 05:59
 4/4 A kérdező kommentje:

20 éves a pasi.

Az a baj , hogy ebben az állapotban is szenvedek és akkor mégjobban szenvednék , ha megszakítanám vele a kommunikációt.

2019. jún. 29. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!