Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A vágy mikortól éltet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vágy mikortól éltet és mikortól keserít?

Figyelt kérdés

Vágytál már igazán valakire?

Mikor éltetett ez az érzés, amikor rád néztek és élettel telinek látták a tekinteted?

Mikor fordult meg, amikor már az elkeseredettséget, kedvtelenséget lehetett leolvasni az arcodról?

Meddig jó várni valakire?

Mikor kell elengedni, ha nem lehet a tiéd?

2019. jún. 28. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Éltet, ha viszonzott a dolog, keserít, ha az illető lesz****ja a fejed. Várni nem érdemes, ha nem viszonzott, akkor nem is lesz az.
2019. jún. 28. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:

A vágy ami megkeseríti az életem mindig keresni rá az alkalmat vagy várni a legrosszabb! Nem lenne jobb ha csak úgy jönne és megélnéd nem boldogabb érzés lenne!!

Na és az a valaki tuti hogy jó és ha nem???!!

F

2019. jún. 28. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért kell csak vágynak lennie? Miért nem mész oda hozzá és hívod el valahova? Ha nemleges választ ad, akkor legalább tisztában leszel ezzel az egésszel és nem emészt föl a bizonytalanság.
2019. jún. 28. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Addig éltet, amíg szerencsésnek érzed magad hogy ismered a személyt. Amikor örülsz annak, hogy valaki ilyen érzéseket ki tudott belőled váltani. Amiután rájössz, hogy sose lesz a tied, onnantól meg elviselhetetlen lelki teher.

Nagyon erős aki ezt a terhet le tudja magáról rázni, hidd el, én tudom milyen amikor hónapokig (akár évekig) a fejedben motoszkál valaki, és nem tudsz szabadulni tőle. Akár már szerelmes sem vagy bele, de ott az emléke.

2019. jún. 28. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:

De miért nem lehet a tiéd? Beszéld meg vele, bármi is a helyzet. Még akkor is beszéld ezt meg vele, ha esetleg most foglalt. Ezzel pontot lehet tenni az ügy végére, ha beszélsz vele őszintén.

Nekem csak ez segített kétszer is.

2019. jún. 28. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Beszéltem vele, de a szívem nem képes felfogni hogy már mással van együtt, akkor is ha az agyam tudja.
2019. jún. 28. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Előtte ti együtt voltatok mint egy pár?
2019. jún. 28. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. jún. 29. 11:16
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as, ugye nem az én nevemben válaszolgatsz?
2019. jún. 29. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
A legelején egy ideig akkor is jól esik, ha nem viszonozza. De egy idő után már nem. Akkor ideje elengedni, nem éri meg szenvedni.
2019. júl. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!