Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 felett ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett ez normális?

Figyelt kérdés

egyre több ismerősömnél látom, hogy összejönnek, fél év múlva összeköltözés, rá egy évre esküvő, gyerek.

Az én párommal 1,5 éve vagyunk együtt de még összeköltözésről se akar hallani. Még túl korainak tartja. :/

2019. jún. 27. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Másfél ev túl sok idő szerintme

Ha adottak a körülmények ,dolgoztok mire várni?

Együttélés során derül ki sok olyan ami 3ev ossza járás után sem!!

A gyerek már más téma azt én spec jobban meggondolnám :)

2019. jún. 27. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

Én is sok ismerősömnél látom, de már egyre inkább 30 alá kúszik a dolog. Általában pár év után szét is mennek.

Nem tudom, nekem ez nem igazán jönne be.

2019. jún. 27. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

30 alatt is normális az összeköltözés, ha minden adott. A többség csak arra vár, hogy ki tudjon venni egy kis lakást, legyen hova menni, és fenn tudják tartani.

1,5 év alatt él lehet dönteni, hogy a mostani kapcsolatodban boldog vagy-e, el tudod-e képzelni vele az életed hosszú távon, és inden nap vele akarsz-e kelni.

Az a rossz hír, hogy a te párod is eldöntötte, ezért nem akarja megtenni a következő lépést.

2019. jún. 27. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Mire várjanak? A párod nem mer elköteleződni. Ez a típus még 10 év múlva is azt fogja mondani hogy gondoljátok át.

Egy kapcsolatnak mennie kell valahova: vagy előre és akkor összeköltözés és család, vagy megy a levesbe.

2019. jún. 27. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem normális és sajnos ezek a kapcsolatok nem lesznek működőképesek. Persze, össze kell bútorozni előbb utóbb de fél év alatt nem fogod annyira megismerni a másikat, hogy "biztonságosan" össze tudjatok bútorozni. Például fél év alatt nehezen látod át, hogy hogyan áll az anyagiakhoz vagy hogyan kezel egy komolyabb problémát, mennyire lehet vele kulturáltan megbeszélni a dolgokat, mert az első fél évben nem nagyon vannak ilyen helyzetek ahol ez szükséges. Akik ilyen felelőtlenül költöznek össze azok általában nem maradnak együtt 2-3 évnél tovább.

Láttam pár ilyen kapcsolatot, már az összeköltözés után hatalmas problémák vannak de inkább együtt maradnak mert jön a kapuzárási pánik meg a "mi van ha nem találok mást".

1-2 éves kapcsolatba érett, felelősségteljes ember nem vállal gyereket. Ez még bőven a rózsaszín ködös időszak amikor minden tökéletes. Aztán lehet 2 év múlva szétmenni, vagy ülni egy langyos szar kapcsolatban mert félnek, hogy nem találnak mást 30 évesen.

SEMMI különbség nem kellene hogy legyen egy olyan kapcsolat között ahol elmúltak 30 évesek, és egy olyan között ahol huszonévesek. Ugyan úgy hatalmas felelőtlenség egy pár hónapos kapcsolatba gyereket vállalni. Nagyon nagyon sajnálom azokat a gyerekeket akik ilyen "benne vagyunk már a korban" típusú pár hónapos kapcsolatba születnek. Sajnos egy szülővel fognak felnőni, vagy egy nagyon rossz párkapcsolati példával előttük.

2019. jún. 27. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
19 voltam, amikor megkérte a kezem a férjem, fél év után. Rá 10 hónapra volt az esküvőnk, 12 évvel ezelőtt. Szerelmesek vagyunk, boldogok és 4 csodás kislány szülei. 😊
2019. jún. 27. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 19 voltam, amikor elkezdődött a közös életünk. :) 12 éve vagyunk együtt, 2 csodálatos gyerekkel és semmi sem hiányzik az életünkből. Nem vagyunk sem csórók, sem tanulatlanok. :) Ma sem csinálnám másképp, minden tökéletes. :) Én nem tartom normálisnak halogatni, ha már adott egy komoly kapcsolat. Nem pazarolnék rá időt, láthatóan nem egyezik a felfogás. Nem erőltetni kell, hanem megtalálni azt, akivel egyezik. :)
2019. jún. 27. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!