Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem ereztek igy neha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem ereztek igy neha? Negativ kommentekre NEM vagyok kivancsi.

Figyelt kérdés

Annyira jo lenne neha egyedul lenni,szinglinek lenni. Vegre egy jo szex valakivel...

3eve vagyunk egyutt a parommal es valljuk be 3ev utan mar nem az igazi semmi. Szex nagyon brutalisan ritkan van,ha van akkor is kb 5perces max es unalmasan csak egy pozba. Multkor sirtam utana...mert annyira rossz erzesem volt,mikor kezdtem belejonni o akkor hagyta abba...Hiaba mondtam el neki,hogy miert sirtam. Csak annyit mondott,hogy "nem orulok" meg neki se jo am igy,hogy "ez van utana" aztan el is aludt.

Na mindegy. Ez az erzes bennem van,hogy elhagynam es lennek massal,de kozbe meg tudom,hogy iszonyatosan hianyozna,mert szeretem es vele terveztem eddig mindent. De annyira rossz ez,hogy nem teljesedhetek ki mellette se szex temaban se semmiben kb. Az lenne a legjobb,ha elhagynam es utana ujra osszejohetnek vele,de nyilvan ez nem kivitelezheto. Sajnalom nagyon,hogy ezt erzem...

2019. jún. 26. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok kommunikálni a szexről az régen rossz.
2019. jún. 26. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha itt csak a szexuális probléma lenne és mindketten akarnátok rajta változtatni, akkor azt mondom azt még meg lehet menteni. De ennek így hogy ő nem akar változtatni nincs értelme.
2019. jún. 26. 18:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Te egy qurva vagy .
2019. jún. 27. 11:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Miert lennek az kedves utolso?
2019. jún. 30. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen ember vagy? Viszket a punid ami még nem is rosz csak hogy a vakarást mástól várod
2019. jún. 30. 22:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Ha o nem vakarja meg kitol varjam? 😂
2019. aug. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!