Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem ereztek igy neha? Negativ kommentekre NEM vagyok kivancsi.
Annyira jo lenne neha egyedul lenni,szinglinek lenni. Vegre egy jo szex valakivel...
3eve vagyunk egyutt a parommal es valljuk be 3ev utan mar nem az igazi semmi. Szex nagyon brutalisan ritkan van,ha van akkor is kb 5perces max es unalmasan csak egy pozba. Multkor sirtam utana...mert annyira rossz erzesem volt,mikor kezdtem belejonni o akkor hagyta abba...Hiaba mondtam el neki,hogy miert sirtam. Csak annyit mondott,hogy "nem orulok" meg neki se jo am igy,hogy "ez van utana" aztan el is aludt.
Na mindegy. Ez az erzes bennem van,hogy elhagynam es lennek massal,de kozbe meg tudom,hogy iszonyatosan hianyozna,mert szeretem es vele terveztem eddig mindent. De annyira rossz ez,hogy nem teljesedhetek ki mellette se szex temaban se semmiben kb. Az lenne a legjobb,ha elhagynam es utana ujra osszejohetnek vele,de nyilvan ez nem kivitelezheto. Sajnalom nagyon,hogy ezt erzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!