Mit tegyek? Valaki van meg rajtam kivul ilyen helyzetben? Negativ kommentekre nem vagyok kivancsi viszont ha valaki tud jot mondani annak nagyon orulnek.
Ugyanez, de én depressziós vagyok papíron is és egyéb defekt, de az érdektelenség ebből fakad. Ne hagyd, hogy lustának nevezzenek, az egy kicsit más. Megvan az akaratod, hogy akarsz csinálni valamit, de valamiért visszakozol. Esetleg tartasz valamitől?
22/L
Hallgasd meg a következő videót. [link]
Gondolkozz el a mondanivalóján és hogy mit akarsz kezdeni és elérni jelenlegi stílusoddal az életben.
Rengeteg motivacios videot neztem mar. De nem segit hiaba nezem. El is gondolkodtatt meg is konnyezem mint pl most ezt a videot. Es erzem,erzem a kesztetest. Merjek elni meg minden. De mit kellene csinalnom a szurke hetkoznapokban egyszeruen nem tudom...Hetvege mas,buli,baratok stb. De a hetkoznapok borzalmasak.
Iskolaba jarok meg 1evem van. Szakacsnak tanultam most ilyen "sima" erettsegin vagyok. Es borzaszto unalmas. Arra varok mar,hogy vegezzem el. Azt akkor mar szabadon mehetek,dolgozhatok,rengeteg lehetoseg. Ami most is itt van de meg nem hasznalhatom ki meg kell varnom ezt az egy evet de nem tudom,hogy birom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!