Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy érzelmileg egyszerre több férfihez is tudnék kötődni? Miért nem elég nekem ez az egy, akivel élek?
Figyelt kérdés
Jól megvagyunk az élettársammal, szeretjük egymást régóta. De mostanában azt veszem észre magamon, hogy azon gondolkodom milyen lehet együtt élni, szerelmeskedni némelyik ismerősömmel, vagy exemmel. Akár egyszerre több pasival is együtt élni. Mindegyiket tudnám szeretni ugyanúgy. Mindegyik karakterben más vonzó, kedves dolgot látok, amiért el tudnám majszolni őket. Más is érez így? Vagy velem van a baj?2019. jún. 26. 10:10
11/16 A kérdező kommentje:
Tényleg rengeteg szabadidőm van. Szuper jó dolog!
2019. jún. 26. 14:07
12/16 A kérdező kommentje:
Mst is épp szexchat-elek egy kedves pasival. :-)))
2019. jún. 26. 14:09
13/16 anonim válasza:
Lendítsd fel a szexuális életeteket :) persze ne vigyél be mást az ágyba (szerintem:)
14/16 anonim válasza:
Valoszinuleg unatkozol. Ahogy mondod gyereked nincs, baratnozni nem akarsz, a paroddal vagy szimbiozisban, persze, hogy uj ingerek kellenek! Ezert nem hulyeseg a baratsag, megment az unalomtol. Ahogy a nokrol beszelsz az meg vicc. :D Jo nagy pokhendi liba lehetsz. Ahogy a sracokra ugy rad is igaz: benned van a hiba, ha ertelmes lanyokkal nem talalkozol.
15/16 anonim válasza:
Eszembe jutott rolad egy mondas: a kutya is jo dolgaban veszik meg.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem vesztem meg. Csak jó dolog fantáziálni. Szoktam csajokkal is dumálni. De állandó barátnőre egyszerűen nincs szükségem. Engem CSAK pasik érdekelnek.
2019. jún. 26. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!