Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy érzelmileg egyszerre több férfihez is tudnék kötődni? Miért nem elég nekem ez az egy, akivel élek?

Figyelt kérdés
Jól megvagyunk az élettársammal, szeretjük egymást régóta. De mostanában azt veszem észre magamon, hogy azon gondolkodom milyen lehet együtt élni, szerelmeskedni némelyik ismerősömmel, vagy exemmel. Akár egyszerre több pasival is együtt élni. Mindegyiket tudnám szeretni ugyanúgy. Mindegyik karakterben más vonzó, kedves dolgot látok, amiért el tudnám majszolni őket. Más is érez így? Vagy velem van a baj?
2019. jún. 26. 10:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem kihült a kapcsolat. Én legalábbis akkor kezdek nézelődni. De én együtt élni csak 1-el akarok, néha azaz 1 is sok.

És mondjuk én férfi vagyok.

2019. jún. 26. 10:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes ,csak ' elvagytok" a Te szavaiddal élve, hiányzik már gondolom a szenvedély is,igy nyilván másokat is észreveszel.
2019. jún. 26. 10:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Én tök jól ellennék egyszerre 3 pasival is. Persze ez csak fantázia. Mert ebbe a hímneműek úgyse mennének bele. Az igaz, hogy kicsit laposodott a kapcsolat 10 év alatt, de azért szeretjük egymást.
2019. jún. 26. 10:24
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
egyszerű húz a véred, rossz neveltetést kaptál vagy olyan körökben mozogsz ahol a barátnőd sem szól rád, hogy ember mit művelsz? Hagyd ott a párod az Ő érdekében... sokkal jobb lesz neki nélküled.... ebből fájdalom lesz csak rosz esetben gyerektartás és hidd el neked is szinte lehetetlen lesz gyerekkel normális pasit fogni
2019. jún. 26. 10:48
 5/16 anonim ***** válasza:

Rohadt unalmas lehet a kapcsolatod.Azt írod pasik sose mennênek bele.Szerintem sok benne lenne.Szóval van egy fant@ziád,de közben gyártod az ellenérveket,hogy biztos nem is lehetne.

Abban sem vagyok biztos,hogy mindhez ugyan ùgy tudnál vonzódni,akár egyszerre is.Főleg ha eddig ilyenben nem volt részed.Az is lehet,hogy nem élted ki magad,de az egy dolog amiről fantáziálsz,a másik része pedig amikor a megvalósításra kerülne a sor.

2019. jún. 26. 10:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Haha rossz neveltetés, hogy egyszerre több pasit tudnék szeretni, mrt olyan nagy a szívem! Nagyon vicces ez az álszent hozzászólás. Persze szexelni is jó lenne több férfivel nem tagadom. Barátnőzni nem szoktam. Az olyan nyomorult dolog szerintem napi szinten vmi ostoba tyúkkal eszmét cserélni és kávézgatni, stb. Erre tökéletes társaság a párom, mrt mint említettem amúgy nagyon jól kijövünk, szellemileg is egy szinten vagyunk. Gyerekem nincs és nem is szeretnék. (És később se, mrt már 35 vagyok, bizony nem fogom meggondolni magam, mint ahogy 20 éve szajkózzák a bölcsek). És úgy érzem ez a dolog fantázia szinten fog maradni. Csak egyszerűen próbálom megfejteni az érzéseimet.
2019. jún. 26. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Minek akarsz megfejteni egy érzést,amit nem akarsz megélni,megvalósítani?
2019. jún. 26. 12:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Mert nagyon érdekel. Azért.
2019. jún. 26. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez normalis dolog. Nekem is jol jonne egy komplett focicsapat.
2019. jún. 26. 13:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Jó sok felesleges időd lehet.
2019. jún. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!