Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lefeküdjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (19) akivel már 4 éve együtt vagyunk, nos viszont mostanában úgy érzem hogy szexuálisan szörnyen elkezdtem vonzódni az exemhez (21). Nem akarnék vele járni csak egy estét vele tölteni...én 18 vagyok
2019. jún. 23. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elmondani?? Ezt hogy is gondoltad?

'Szia szívem! Figyu nem tudom mit gondolsz erről de úgy megdugatnám magam az exemmel de nem akarlak ám megbantani sem.'

Ezt hogy gondoltad? Akkor inkább szakíts vele de szerintem ne mond meg neki hogy azért mert neked ennyire viszket.. Mert ez megalazo

2019. jún. 24. 12:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen lehet hogy inkább várok hogy hogyan alakul a kapcsolatom.. majd utána gondolkozom ezen
2019. jún. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!