Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele vagy sem?
Van egy lány(30) aki egy kiégett párkapcsolatban(közös lakás stb...) él és vagyok én(29) aki egyedülálló.
A lánnyal találkoztunk már párszor aztán bejelöltük egymást facebookon. A munkahelyemen történt változások miatt nem találkozunk, de messengeren az eleinte csak témázgatás és sok nevetés odáig fajult, hogy teljesen bepezsegtünk egymásra és választanom kell hogy találkozunk és történik valami vagy van bennem annyi felelősségtudat, hogy ezt nem teszem meg vele mert szerintem ez nettó k.csögség lenne a részemről és csak bonyodalmakat okozna.(kis örömért nagy gubanc lehetősége)
Egyébként soha nem tett ilyet a párjával de most teljesen megkavartam szegényt.
Közben pedig itt a tavasz és legszivesebben felfalnám mindenént+elmondtam neki hogy én semennyire nem gondolkodok most párkapcsolatban...mondhatni elzárkózom tőle.
Na ez a szitu emberek...
Kérem a kommentelők írják oda a nemüket.
Ez egy külön kíváncsiság. 🙂
Soha nem csalta meg a párját? Hihült kapcsolat? Már a párjával sem szexel hónapok óta?
A Valóság: Hanyatt vágja magát bárkinek aki meg akarja döngetni, otthon jó háziasszony, kiszolgálja a pasiját szexben is mindennel hogy ne jöjjön rá hogy félrekur. A pasi azt hiszi hogy minden a legnagyobb rendben.
Nagyon sok ilyen nőt ismerek.
40/F
Eldöntöttem.
Lefekszem vele aztán soha nem veszem fel neki a telefont.
Azt hiszem mindenkinek így lesz a legjobb nekem.
Csak vicceltem.
Bocs hogy reggel fél 10kor így felháborítottalak.
Éljen a maszturbálás!!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!