Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem vagytok egy pár de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagytok egy pár de szereted az illetőt attól még kisegithetem anyagilag ha bajban van?

Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem akkor segítsed ki, ha nem vársz cserébe semmit.
2019. jún. 19. 22:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Látod az megsem fordult a fejembe hogy ezért tartsam a markam
2019. jún. 19. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem lány a kérdező. Ne segits a hsverodon, mert lehet csak kihasznál majd.
2019. jún. 19. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Szerződéssel, kezessel, két tanúval, ügyvéd jelenlétében.

Pénzben nincs barátság. Különben csak kihasznál.

2019. jún. 19. 22:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok de nem baj....
2019. jún. 19. 22:43
 6/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%

Én olyan embert is kisegítettem aki épp csak ismerős volt (és nem akartam tőle semmit).

Rád van bízva neked mi fér bele.

2019. jún. 19. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összegtől függ meg a te anyagi helyzetedtől. Én mondjuk jelenlegi anyagi helyzetem mellett akár ismeretlennek is adnék 10 ezer forintot hogy tudjon enni hó végéig. De azért 100 ezres tétel már nem férne bele barátnak sem csak úgy a két szép szemére. Ezt azért már lepapíroznám. Nyilván nem azért segít az ember, hogy visszakapja, főleg egy kisebb tételnél. De azért van az az összeg amire már nem mondja az ember, hogy áhh ez úgy se hiányzik nekem a kasszából.
2019. jún. 19. 22:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sok mindentől függ. Elfogadná egyáltalán? Tudnád önzetlenül csinálni, azaz semmit nem várva érte? Ha igen, ez nyilván a jobbik eset, rosszabb, ha mondjuk hiteleket vesz fel, és totál eladósodik... Ezt senkinek nem kívánja az ember, nemhogy annak, akit szeret. Ha neked belefér, és NEM vársz erre semmit, akkor igen, segítsd ki.

De előtte gondold meg: Nem fogod megbánni? Valóban nem fogod úgy érezni, hogy hálával tartozik? Ha lesz egy pasija, nem fogod a fejéhez vágni, hogy egy hálátlan ribi? Ha képes vagy ezekre nemmel válaszolni, akkor segíts! Akkor az valóban segítség.

2019. jún. 20. 00:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen,sokszor egy kis segítség meg tudja változtatni az ember életét.Én még ilyen emberrel nem találkoztam mint te.Engem csak kihasználni akartak eddig.
2019. jún. 20. 06:21
 10/13 anonim ***** válasza:

A kölcsönbe nyújtott anyagi kisegítés miért nem opció?

Ha olyan átlag felüli anyagi helyzetben lennék, hogy tudnám csak úgy szórni a pénzt, akkor nem esne nehezemre ilyenféle ōnzetlen tett.

Másképp meg a sok esetben nem tudok annyira sajnálni másokat, hogy a saját megélhetésem áldozzam rájuk. Tulajdonképpen mi az oka annak, hogy bajban van? Ismertem olyan embereket, akik várták a környezetüktōl a segítséget, mert a számlákat és lakbért nem tudják rendesen fizetni, közben meg elōtte felelōtlenül elszórják a pénzüket, vagy épp nincs munkahelyük, mert nem is keresnek, nem igen tesznek a saját életükért, de közben mások segéd kezére várnak. Az ilyen embert nem tudom sajnálni.

Azt nem tudom, hogy az illetō lánnyal mi a helyzet, lehet hogy ō nem olyan.. Viszont amondója vagyok, hogy baráti segítségnek az is megfelel, ha bíztatsz valakit arra, hogy találjon magának egy rendes állást, ne csak üldōgéljen tétlenül, miközben sajnáltatja magát.

2019. jún. 20. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!