Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az, hogy a nőket a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a nőket a többi nő irigysége táplál, ezert olyan pasikkal állnak össze, akikre irigyek lehetnek a barátnőik, még ha ezeknek a fickóknak nincsenek is belső értékei, csak az illúzió maradjon fenn?

Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy dologban biztos vagyok. Az én férjemet egyik barátnőm sem irigyli tőlem :D

Nem nagyon hallottam még olyat mástól sem, hogy valaki azért jött volna össze valakivel, mert azt akarta, hogy irigykedjenek rá a lányok.

2019. jún. 18. 17:12
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Jesszus. A hogutara fogom ezt a kerdest
2019. jún. 18. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Van ilyen nő is, igen. De vagyunk sokan, akik letojják, hogy mit gondolnak a párjukról mások., hacsak nem jogos a kritika (pl. bunkón viselkedik). Exemmel 6,5 évig voltuk együtt, nem felszínes okokból szakítottunk... egy barátnőmnek sem jött be, megint mások mondták, hogy találhattam volna magamnak tanultabbat, de szerettem, ezért tojtam ezekre. Ugyanígy, a legjobb barátnőm egy olyan pasival jött össze, akit én bottal nem piszkálnék meg, de iszonyatosan örülök annak, hogy ők egymásra találtak és boldogok.
2019. jún. 19. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, meg kéne tanulni szöveget értelmezni. Egy tinilánynak oké külsőségek alapján párt választani, de normál kapcsolatot erre építeni nem lehet. Erről szólt a kommentem első része. Te pedig elég nagy szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról ezzel:

"Azt meg nem kell szégyellni, hogy sokaknak csak a lepattanó jut, csak felesleges azzal jonni, hogy a belso ertekek, bla blaaa... Ez tipikusan egy ilyen lelki megnyugvást adó duma, amit ha sokáig mormol magában valaki, akkor még el is hiszi, hogy így van."

Ebből kiderül, hogy egy felszínes tapló vagy, akinek nem számítanak belső értékek. És ez leginkább abból derül ki hogy az én páromról egyetlen információt tudsz: hogy 165 centi magas. Te csak ezek alapján egy lepattanónak tartod, és ez nem a nők felszínessége, hanem a tiéd. Én pattintottam már le magasabbat is és gazdagabbat is. Ha te nem hiszed el, hogy valaki beleszerethet olyanba aki nem tökéletes és biztosan akkor ő is selejt és csak magát győzködi.....nos, ez nagyon szomorú. Mert akkor beléd biztosan nem fog szeretni senki, hiszen egy cinikus, felületes ember vagy, még csak nem is értelmes.

2019. jún. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!