Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éves “évfordulót” meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves “évfordulót” meg szoktátok ünnepelni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fél év az semmi. 5 évtől kezdődik az időszámítás.
2019. jún. 17. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi a 2,5. évfordulót megünnepeltük.

Nincs semmilyen ünnepünk se nyáron, se tavasszal, így ezt találtuk ki.

Ettől nem érezzük magunkat tininek.

2019. jún. 17. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem, demég az éveset sem.

Anno az exem havonta megtartotta amihez nekem kedvem sem volt.

Nekem nincs igényem erre a páromnak sincs szerintem

2019. jún. 17. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem csak a 100 napos az na meg utána a 365+1 naposat de azt csak 4 évente... ja meg nem tartunk ott de valszeg az 1000 naposat is meg fogjunk.... de ha mar itt tartunk tartunk 12 Valentin napot minden honap 14.ére... 😅😅😂😬

De nem a féléveset általában tényleg csak az ilyen 13-15 évesek szokták mert csoda nekik ha egy kapcsolat addig működik

2019. jún. 17. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Én teljesen véletlenül sütöttem egy fél tortát a fél évre :D

Random sütöttem, de leejtettem és a fele tönkrement :D

2019. jún. 17. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi "ünnepeljük" a hónapfordulókat. (érdekes, mert egyikünk se volt soha az a "hűderomantikus" személyiség, most meg olyan nyálas galambocskák vagyunk hogy rossz nézni :D)

Persze nem torta meg tűzijáték meg miegymás, hanem általában csak egy "Boldog x.-et :)" puszi

Esetleg néha valami extrább program (japán étterem, vagy mi készítünk sushit, VIP mozi, hasonlók) mert miért is ne

2019. jún. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!