Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves “évfordulót” meg szoktátok ünnepelni?
Mi a 2,5. évfordulót megünnepeltük.
Nincs semmilyen ünnepünk se nyáron, se tavasszal, így ezt találtuk ki.
Ettől nem érezzük magunkat tininek.
Nem, demég az éveset sem.
Anno az exem havonta megtartotta amihez nekem kedvem sem volt.
Nekem nincs igényem erre a páromnak sincs szerintem
Nem csak a 100 napos az na meg utána a 365+1 naposat de azt csak 4 évente... ja meg nem tartunk ott de valszeg az 1000 naposat is meg fogjunk.... de ha mar itt tartunk tartunk 12 Valentin napot minden honap 14.ére... 😅😅😂😬
De nem a féléveset általában tényleg csak az ilyen 13-15 évesek szokták mert csoda nekik ha egy kapcsolat addig működik
Én teljesen véletlenül sütöttem egy fél tortát a fél évre :D
Random sütöttem, de leejtettem és a fele tönkrement :D
Mi "ünnepeljük" a hónapfordulókat. (érdekes, mert egyikünk se volt soha az a "hűderomantikus" személyiség, most meg olyan nyálas galambocskák vagyunk hogy rossz nézni :D)
Persze nem torta meg tűzijáték meg miegymás, hanem általában csak egy "Boldog x.-et :)" puszi
Esetleg néha valami extrább program (japán étterem, vagy mi készítünk sushit, VIP mozi, hasonlók) mert miért is ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!