Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves “évfordulót” meg szoktátok ünnepelni?
Nem gondolod, hogy a "fél éves ÉVforduló" kicsit paradoxon?
Ez max a hatodik "hónapforduló" lehetne, de erről meg tizenévesek képe ugrik be.
Az elsőt, de aztán nem ünneplünk 3. , 3 és feledik, 4., 4 és felediket.
Azért az elsőnek van súlya, de az is max, virág meg egy közös vacsi randi, semmi extra.
És ha én is tizenéves vagyok?
Amúgy én is érzem benne a paradoxon hatást, ezért használtam idézőjelet. :D
Felesleges dolognak tartom én is, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Bár néhányan tudatosan csinálják - aránylag kis százalék, de létező jelenség - mert akkor "free stuff" ajándék jár. Annyira nem elterjedt, de ismerek ilyet.
Nem. Ezt az ünnepli meg, aki szerint teljesítmény 6 hónapig kibírni egy mellett.
Az első együtt töltött évünkről megemlékeztünk. Elmentünk ugyanoda randizni.
De nem ünnepeltünk.
Azóta házassági évfordulónk van, azt természetesen megtartjuk. Megiszunk egy pohár pezsgőt, megnézzük a kedvenc közös képeink, számot vetünk az együtt elért sikereinkről. Ebben már van munka és teljesítmény, amit érdemes megünnepelni, és megjutalmazzunk magunk egy közös programmal.
Ajándékot nem veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!