Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éves “évfordulót” meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves “évfordulót” meg szoktátok ünnepelni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Persze, 14 évesen mindenképpen.
2019. jún. 17. 11:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod, hogy a "fél éves ÉVforduló" kicsit paradoxon?

Ez max a hatodik "hónapforduló" lehetne, de erről meg tizenévesek képe ugrik be.

2019. jún. 17. 11:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha a másik fél részéről igény van rá, akkor igen, de amúgy én nem tartom szükségesnek. Az ilyen féléves évforduló olyan, mint a háromhetes, másfél havi, három havi évfordulók. Mind amolyan nők által kitalált évfordulók, amire ha van igény, akkor persze, meglehet tartani egy romantikus estével. De egy férfi számára az ilyenek annyira nem osztanak, nem szoroznak. Inkább a nők szeretnek mindenből évfordulókat csinálni.
2019. jún. 17. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:

Az elsőt, de aztán nem ünneplünk 3. , 3 és feledik, 4., 4 és felediket.

Azért az elsőnek van súlya, de az is max, virág meg egy közös vacsi randi, semmi extra.

2019. jún. 17. 11:27
 5/16 A kérdező kommentje:

És ha én is tizenéves vagyok?

Amúgy én is érzem benne a paradoxon hatást, ezért használtam idézőjelet. :D

Felesleges dolognak tartom én is, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2019. jún. 17. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Bár néhányan tudatosan csinálják - aránylag kis százalék, de létező jelenség - mert akkor "free stuff" ajándék jár. Annyira nem elterjedt, de ismerek ilyet.

2019. jún. 17. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
Mi, soha nem ünnepeltünk hasonlókat. Ürültünk egymásnak mindennap és kész. Virág, ajándék és hasonlók, csak úgy, mindenféle dátum nélkül.
2019. jún. 17. 11:31
 8/16 anonim ***** válasza:
Az első félévet megünnepeltük, a többinél csak az évfordulókat.
2019. jún. 17. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen. Minden második héten....
2019. jún. 17. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem. Ezt az ünnepli meg, aki szerint teljesítmény 6 hónapig kibírni egy mellett.

Az első együtt töltött évünkről megemlékeztünk. Elmentünk ugyanoda randizni.

De nem ünnepeltünk.

Azóta házassági évfordulónk van, azt természetesen megtartjuk. Megiszunk egy pohár pezsgőt, megnézzük a kedvenc közös képeink, számot vetünk az együtt elért sikereinkről. Ebben már van munka és teljesítmény, amit érdemes megünnepelni, és megjutalmazzunk magunk egy közös programmal.

Ajándékot nem veszünk.

2019. jún. 17. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!